Galatasaray Taraftarları Nankördür

Harun bey her mac sonu sacma sapan konusan hatta hic konuşmasını bilmiyen Abdukrahim Albayrak hayranı galiba.

Fatih Terimi sezon basında 2 forvet ve 1 stoper alıcaz gibi yalanlar soyluyerek gomisi satmasında en buyuk payı olan Abdul Albayrak denilen zaat Galatasaray’a ozaman ihanet etmistir.

Abdurahim'i elestirenlerin bir sonraki hedefi Terimdir.Terim'e gucu yetmeyen Abdurrahim'e salliyor

Senin gibi Terimsporlular bugün 8 de 7 diye dolaşıyorsa o yalama dediğin adamın sayesinde.
Kız gibi laflar etmeyi de bırak küfür edeceksen erkek gibi et aslanım senden saygı falan da bekleyen yok Galatasaray taraftarı olmayıp Terimsporlu olan birisinden zaten saygı beklemem.
Maalesef Harun bey, ben sadece telefon aracılığı ile küfür ediyorum, klavye beni kesmiyor. İyi forumlar.

Ben ekibimiz ile yollarimi ayirma karari aldim arkadaslar tum konsantremi Göztepeye verecegim bundan sonra anlayisiniz icin tesekkurler ...

Albayrak foruma adam sızdırmış kesin bilgi. Ne yaparsanız yapın albayrak çapsız bir adamdır siyasi çıkarları Galatasaraylılığın önüne geçer.
Geldiği her sene kendisiyle beraber şampiyonlukta gelen bir insan için çapsız deme cürretini kendinde buluyorsan bende sana nankör derim ki öylesin zaten.Adamın başarısızlığı yok Real Madrid başkanının bile var bu adamın yok %100 şampiyonluk oranı var.

Ben ekibimiz ile yollarimi ayirma karari aldim arkadaslar tum konsantremi Göztepeye verecegim bundan sonra anlayisiniz icin tesekkurler ...
bak-surdan-siktir-git_838674.jpg

Albayrakın florya içi iletişimde katkısı olduğunu kabullenirim. Ama yöneticilik vasfı yok bunu neden kabul edemiyorsun? Sadece floryada kalsa taraftar ona bu kadar yüklenmeyecekti. Bir de basın sözcüsü olmuş. Yahu her hareketi yanlış adamın. Adama transfer diyoruz instagramda düğün fotoğrafı beğeniyor bunları da gör.

Maalesef Harun bey, ben sadece telefon aracılığı ile küfür ediyorum, klavye beni kesmiyor. İyi forumlar.
Terim destekçisi olmak böyle hakaret olarak algılanacak bir şey mi ? Bu forumda Galatasarayın en büyük değeri hakettiği değeri görmek bir yana sürekli boklanıyor bayağı ilginç bir yer bu forum.

GALATASARAY ve taraftarı her zamam zirveyi hedeflediği ve mukemmelli istediği için dönüp arkasına bakmaz.

Kişilerden daha öndedir.
Kişileri savunmak yerine GALATASARAY'i ve menfaatlerini savunun.

Geri
Üst Alt