Galatasaray Taraftarları Nankördür

Harun bey her mac sonu sacma sapan konusan hatta hic konuşmasını bilmiyen Abdukrahim Albayrak hayranı galiba.

Fatih Terimi sezon basında 2 forvet ve 1 stoper alıcaz gibi yalanlar soyluyerek gomisi satmasında en buyuk payı olan Abdul Albayrak denilen zaat Galatasaray’a ozaman ihanet etmistir.
4 milyon euroyu ne olur Emreye yatıralım diyen Terim ne yapmıştır peki?

bak-surdan-siktir-git_838674.jpg
böyle şeyler atamazsın!

GALATASARAY ve taraftarı her zamam zirveyi hedeflediği ve mukemmelli istediği için dönüp arkasına bakmaz.

Kişilerden daha öndedir.
Kişileri savunmak yerine GALATASARAY'i ve menfaatlerini savunun.

Galatasarayın menfaatlerini savunmanın içinde Galatasarayın en başarılı ismini savunmak da vardır . Sizin gibi nankörler bilmez ama.

Keşke Fatih Terimi yaladığınız kadar camianın diğer değerlerine de sahip çıksanız neden Galatasaray değil de Terim Kenan bey?
Ben sadece Galatasaray’lıyım Harun bey. Bundan artan vaktimi ise Pezevenklik yaparak geçiriyorum, dilimi birilerinin kıçına sokmak, pardon Terimsporlu olmak için vaktim yok. Lütfen asılsız iddialarınıza son verin.

Emre kotu oyuncumu sence. Sanslıklık oldu sakatlandı yoksa yararı olurdu kac macını izledik suana kadar ki Emreyi Alan Terimde değildir en buyuk pay yine Albayragın adam kendi agzıyla dedi 1 hafta uyuyamamıs Emreyi alana kadar. Fatih Terim 4 milyonu vermezdi zaten Apo denilen sahıs verdi inat ugruna.

Ben sadece Galatasaray’lıyım Harun bey. Bundan artan vaktimi ise Pezevenklik yaparak geçiriyorum, dilimi birilerinin kıçına sokmak, pardon Terimsporlu olmak için vaktim yok. Lütfen asılsız iddialarınıza son verin.
Dilini birilerinin kıçına sokmak = Terimsporlu olmak

yani??

Sevgili Abdürrahim'in alaydı bir santrafor kredibiltesini kullanıp o kadar büyük Galatasaray'lıysa.

Emre'nin 2.5 Milyon Euro'sunu NEF karşıladı 4 de değil ayrıca kasadan 1.5 çıktı.

Emre kotu oyuncumu sence. Sanslıklık oldu sakatlandı yoksa yararı olurdu kac macını izledik suana kadar ki Emreyi Alan Terimde değildir en buyuk pay yine Albayragın adam kendi agzıyla dedi 1 hafta uyuyamamıs Emreyi alana kadar. Fatih Terim 4 milyonu vermezdi zaten Apo denilen sahıs verdi inat ugruna.
Hadi ama dostum yapma şimdi Fatih Terim varsa transferin tek hakimi odur.

Terim destekçisi olmak böyle hakaret olarak algılanacak bir şey mi ? Bu forumda Galatasarayın en büyük değeri hakettiği değeri görmek bir yana sürekli boklanıyor bayağı ilginç bir yer bu forum.
Kazandırdıklarına saygım var ama bu kendi çapımda hataları eleştirmeyeceğim anlamına gelmez. Hakaret etmem, edeni de pek umursamam, çünkü herhangi birinin Terime hakaret etmesi Terimi küçük düşürmez.

Bu takımın bostan korkuluğu başkanı ile şu an dillenen Albayrak Terim için Kabadayı hakareti yapılırken dilleri kıçlarını kaçmış olmalı ki bunu yapana bu konunun hesabını soramadılar. Bu konular hiç bir anlamı önemi olmayan birinin hakaret etmesinden daha önemli ve vahim.

Dilinizi birilerinin kıçına sokmuşsunuz sanırım o yüzden ağzınız böyle kirli pezevenk bey. Terim'i savunmak zaten sizin gibi pezevenklere düşmez.

Yahu Kenan bu sitede bazen Fatih hocayı savunsa da, Kenan'a gelene kadar körü körüne savunan onlarca üye var.

Bu konu Kenan'ın da dediği gibi muhtemelen başka bir şey var gibi.

Bakalım ya yeri gelir Kenan açıklar, ya da zamanla ortaya çıkar.

Sevgili Abdürrahim'in alaydı bir santrafor kredibiltesini kullanıp o kadar büyük Galatasaray'lıysa.

Emre'nin 2.5 Milyon Euro'sunu NEF karşıladı 4 de değil ayrıca kasadan 1.5 çıktı.
Uefa'ya da dersin ağabey FFP'ye yansıtma gözünü seveyim bak parasını da nef verdi zaten.

Geri
Üst Alt