Galatasaray Taraftarları Nankördür

Fatih Terim’in de,albayrak’in da kulube katkilari cok

Aksini iddia eden art niyetlidir,farkli sebeplerden dolayidir

GALATASARAY ve taraftarı her zamam zirveyi hedeflediği ve mukemmelli istediği için dönüp arkasına bakmaz.

Kişilerden daha öndedir.
Kişileri savunmak yerine GALATASARAY'i ve menfaatlerini savunun.

Terim'i kovalim yerine kimi getirelim reis kimleri oneriyorsun? Bence care Alman TD

Harun bey mesajınızı sakin kafayla okuyunca hak verdim, kendimden utanmaya başladım.

Umarım Eren'i ilk 11'e koyan kişi olarak da Albayrak'ı görmüyorsundur.

Eren'e mahkum edilmediğimiz geçen sezon ne kadar oynadığı ortada.

2 santrafor gelse yüzüne bakmazdı.

Alt yapı diye ağlayacaksın şimdi de.

Orada da olsa Ozan gibi keser oynatır. Demek ki hazırda bir alternatif bile yoktu.

Kişileri değil Galatasaray'ı seviyoruz.
O kişiler ama Galatasarayı oluşturan detaylar. Ssveceksek bir bütün olarak sevmeliyiz. Hatasıyla kusuruyla. Ama bilmeliyiz ki bu adamlar rant sağlamaz kulüpten. Albayrak gibi terim Gibi.
Bu kişilerin ismini yapan Galatasaray dır. Bunları da kabul ediyorlar zaten. Kişiler geçici, Galatasaray kalıcıdır. Otekelistirmeye gerek yok kimseyi.

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O değilde bir insan niye Abdürrahimi savunur yav

Terimi anlarım da Abdürrahim yav :asd:

Konuyu takip ederken gerildim.
Ama bekledigimiz aksiyon gerceklesmedi daha birseyler birileri eksik gibi ama ne eksik kim eksik
Evet ben de farkettim onu, Kenan başlıkta olmasına rağmen şimşekleri üstüne çekememiş daha mesela. Sanırım MK eksik, o da o uzun parmaklarıyla ne yapıyor kim bilir.

Bu yoruma %100 katılıyorum işte. Son derece yerinde bir tespit. Forumda Albayrak büyük oranda İsmet İnönü gibi. Atatürk'e laf etmeye maçası yemeyenler olur olmadık her şeyde İsmet Paşa'ya sarıyorlarya Albayrak'ın durumu o.

Eleştirdikleri bir çok şeyde aslında sorumluluğun sadece belirli bir kısmı Albayrak'da.

Albayrak'ı ben de yönetici olarak görmek istemiyorum am Terim'i eleştirmekten de çekinmiyorum.
Boyun uzar Terim'i eleştirirsen. Hey Allah'ım..

Atatürk'ün adını karıştırma bu tarz olaylara. Örnek de olsa.

Geri
Üst Alt