Harun Saraylı
Kırmızı Üye
- 15 Nisan 2009
- 1.038
- 11
- 288
Galatasaraylı olmayanlarla telefon görüşmesi yapmıyorum maalesef.Ne deseniz haklısınız Harun bey. Telefonlașmak isterim sizinle, hem daha rahat küfür ederiz birbirimize ne dersiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaraylı olmayanlarla telefon görüşmesi yapmıyorum maalesef.Ne deseniz haklısınız Harun bey. Telefonlașmak isterim sizinle, hem daha rahat küfür ederiz birbirimize ne dersiniz?
Forumdaki böyle üye sayısı yüzde 10 falanKişileri değil Galatasaray'ı seviyoruz.
Siz bilirsiniz Harun bey, ben müsaadeniz ile Antu'ya geçiyorum o zaman.Galatasaraylı olmayanlarla telefon görüşmesi yapmıyorum maalesef.
Sevemezsin yasak!Kişileri değil Galatasaray'ı seviyoruz.
Terim'i kovalim yerine kimi getirelim reis kimleri oneriyorsun? Bence care Alman TDGALATASARAY ve taraftarı her zamam zirveyi hedeflediği ve mukemmelli istediği için dönüp arkasına bakmaz.
Kişilerden daha öndedir.
Kişileri savunmak yerine GALATASARAY'i ve menfaatlerini savunun.
Bana telefonunu vermedi, bana süresiz ban atar mısın lütfen.Forumdaki böyle üye sayısı yüzde 10 falan
Galatasaraylı olmayanlarla telefon görüşmesi yapmıyorum maalesef.
Telefon olaylarını hala geçmedik mi yavBana telefonunu vermedi, süresiz ban atar mısın lütfen.
Sevemezsin yasak!
Umarım Eren'i ilk 11'e koyan kişi olarak da Albayrak'ı görmüyorsundur.
Harun bey mesajınızı sakin kafayla okuyunca hak verdim, kendimden utanmaya başladım.
Ben geçmiştim ama Mehmet üstadım telefonunu vereceğini söyledi benim de tekrar canım çekmeye başladı.Telefon olaylarını hala geçmedik mi yav
Galatasaray'ı sevmek.Galatasarayli olmanin gerekliligi nedir size göre
O kişiler ama Galatasarayı oluşturan detaylar. Ssveceksek bir bütün olarak sevmeliyiz. Hatasıyla kusuruyla. Ama bilmeliyiz ki bu adamlar rant sağlamaz kulüpten. Albayrak gibi terim Gibi.Kişileri değil Galatasaray'ı seviyoruz.
Evet ben de farkettim onu, Kenan başlıkta olmasına rağmen şimşekleri üstüne çekememiş daha mesela. Sanırım MK eksik, o da o uzun parmaklarıyla ne yapıyor kim bilir.Konuyu takip ederken gerildim.
Ama bekledigimiz aksiyon gerceklesmedi daha birseyler birileri eksik gibi ama ne eksik kim eksik
Boyun uzar Terim'i eleştirirsen. Hey Allah'ım..Bu yoruma %100 katılıyorum işte. Son derece yerinde bir tespit. Forumda Albayrak büyük oranda İsmet İnönü gibi. Atatürk'e laf etmeye maçası yemeyenler olur olmadık her şeyde İsmet Paşa'ya sarıyorlarya Albayrak'ın durumu o.
Eleştirdikleri bir çok şeyde aslında sorumluluğun sadece belirli bir kısmı Albayrak'da.
Albayrak'ı ben de yönetici olarak görmek istemiyorum am Terim'i eleştirmekten de çekinmiyorum.
Telefon istedim vermedi. Beni bile aşar bu konu sorry.Evet ben de farkettim onu, Kenan başlıkta olmasına rağmen şimşekleri üstüne çekememiş daha mesela. Sanırım MK eksik, o da o uzun parmaklarıyla ne yapıyor kim bilir.