Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.543
- 106.175
- 4.738
Galatasaray'ı sevmek.
Galatasarayi sevmenin ön kosulu a.albayrak veya baska birini sevmek midir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray'ı sevmek.
Ayrıca başlığı açılıp üzerine tartışılması gereken bir konu.O değilde bir insan niye Abdürrahimi savunur yav
Terimi anlarım da Abdürrahim yav![]()
Sende de ne telefon fetişizmi varmış yav.Telefon istedim vermedi. Beni bile aşar bu konu sorry.
O değilde bir insan niye Abdürrahimi savunur yav
Terimi anlarım da Abdürrahim yav![]()
Sapık mısın oğlum milletten telefon falan istiyorsun?Telefon istedim vermedi. Beni bile aşar bu konu sorry.
Sende de ne telefon fetişizmi varmış yav.![]()
O kişiler ama Galatasarayı oluşturan detaylar. Ssveceksek bir bütün olarak sevmeliyiz. Hatasıyla kusuruyla. Ama bilmeliyiz ki bu adamlar rant sağlamaz kulüpten. Albayrak gibi terim Gibi.
Bu kişilerin ismini yapan Galatasaray dır. Bunları da kabul ediyorlar zaten. Kişiler geçici, Galatasaray kalıcıdır. Otekelistirmeye gerek yok kimseyi.
ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abdülün akrabası olması olasıYa onu da anlarsin bir sekilde ama
Apoyu savunup terimi elestirmesi olayi kopariyor shshhss
Aslında yok da Yunus'un sesi etkiledi.Sende de ne telefon fetişizmi varmış yav.![]()
GALATASARAY ve taraftarı her zamam zirveyi hedeflediği ve mukemmelli istediği için dönüp arkasına bakmaz.
Kişilerden daha öndedir.
Kişileri savunmak yerine GALATASARAY'i ve menfaatlerini savunun.
Boyun uzar Terim'i eleştirirsen. Hey Allah'ım..
Atatürk'ün adını karıştırma bu tarz olaylara. Örnek de olsa.
Kimse beni kulüplerde yöneticilik yapan ve göz önünde olanların, bunun faydalarını başka alanlarda görmediğini inandıramaz. Bahsettiğimiz ülke Türkiye, ahbap çavuşu ilişkisinin belki de ana vatanı.
Diyelim sapığım, ne yapacaksın telefonunu mu vereceksin?Sapık mısın oğlum milletten telefon falan istiyorsun?
Neden Terimi savunup Albayrak'ı eleştirenler seni koparmıyor da benim yazdığım koparıyorYa onu da anlarsin bir sekilde ama
Apoyu savunup terimi elestirmesi olayi kopariyor shshhss
Terim düşmanı Galatasaray düşmanı bir hainin zoruna gitmesi gayet normal değil mi renkdaş?Terimin pasta kestirmesi neden zoruna gitti diyette misin
Yanisi kes sesini. Atatürk'ü karıştırma. Ayarım zaten sana.Eee yani?
Neden Terimi savunup Albayrak'ı eleştirenler seni koparmıyor da benim yazdığım koparıyor