Galatasaray Tarihinin En Fiyasko Transferi?

Ozan Puki

İmparatore
Berlin Panteri
evet beyler hepsi birbirinden beterdi ama en beteri hangisi sizce :asd:

Şu Jardel'i bozdurup aldığımız adamlar. Maça çıkmadan geri gittilerdi.

Carrusca ve Barusso çok farklı dünyadan gibi tanıtılmışlardı , ikisi de fos cıktı

Carrusa Liverpool maçıydı galiba,fena oynamamıştı tek maçlık da olsa.

Lukunku şampiyonluğu getiren golü atmıştı diye hatırlıyorum.O da yırttı paçayı.

İnamoto elinden geleni yaptı.Ama kapasitesi o kadardı.

Leo Franconun şanssızlığı önündeki defansın rezalet olmasıydı.

Tercihimi Almaguerden yana kullandım.Gerçekten rezaletti.

hepsi fiyasko da aralarında franco ya özel parantez açmak gerek. rezil etti o sezonumuzu. d.santich kalsaydı o sezon farklı olabilirdi.

leo franco. hayatimda gördügüm en berbat kaleciydi. selçuktan yedigi golden sonra cami çerceveyi indirmiştim. burda yazilmamiş ama amrabat diyorum birde.

Tabi yaş 20 altı olunca İorfa'nın yaşattığı utancı bilemezsiniz... :sad007:

Birde Pino vardı....Güya Ericson geleğin yıldızı demişti onun için. Terim o gazla 1.5 sene denedi çocuğu ama sonuç sıfır.

Christian Correa için bi parantez açıcam jardel'den sonra gelmişti adamı gol makinası diye aldık traş makinası çıktı esprileri çıkmıştı :asd:

Christian Correa için bi parantez açıcam jardel'den sonra gelmişti adamı gol makinası diye aldık traş makinası çıktı esprileri çıkmıştı :asd:

Christian Paris St. Germain'da oynarken baya iyi'di. Hatta bir kac kere Brezilya Milli Takimina cagirmislardi. Sonra ne olduysa bozuldu.

Salih dursun an itibari ile kesinlikle. Leo franco ama yakın takiptedir kesinlikle. Ali sami yende selcuk şahinden 40 metreden yediği golü hiç unatamam maalesef.

Christian Paris St. Germain'da oynarken baya iyi'di. Hatta bir kac kere Brezilya Milli Takimina cagirmislardi. Sonra ne olduysa bozuldu.

aynen kariyerliydi bayaı anelkayla beraber şov yapıyolardı psg'de bizde adam 1 gol attı oda penaltıdan bide o sezondan aklımda joe batista kalmış oda tam fiyaskoydu ama çok severdim keretayı :D

Geri
Üst Alt