Galatasaray Tarihinin En Fiyasko Transferi?

Petre,Bratu,Prates,De Boer, Lukunku, Christian,ZAPATA,Leo Franco, STANCU.

Say say bitmez, ama oyumu Zapata dan yana kullaniyorum.

Nordin Amrabat

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

An itibari ile Carrusca en fazla oyu almış. Ama Iorfa' yı izleyen birisi olarak inanın bana Carrusca Iorfa' nın yanında dünya yıldızı kalırdı.

Iorfa cok kötü bile olsa, en azindan hatirlaniyor. Jersson Gonzales'i yüzde 90'i hatirlamaz bile, Iorfa'dan cok sonra olmasina ragmen.

Robinson Zapata

O dönem adı bizimle anılmaya başladığında merak edip youtube'dan birkaç videosunu izlemiştim. Hani böyle bir iki güzel hareket beklersin ya ne gezer, adamın yediği golleri görmüştüm sadece. Bazı kaleciler için 30-31 yaş en iyi dönemleridir falan derler, Zapata'da o da yoktu. Önceki takımından da kovulmuştu yanlış hatırlamıyorsam.

Aykut ve Ufuk kadroda iken onlardan pek de bir farkı olmayan Zapata'yı alarak yabancı kontenjanını heba eden Büyük vizyon sahibi Adnanlar bu adamda bizim göremediğimiz ne görmüştü de transfer etmişti hala çok merak ediyorum.

Zapata nokta net!!! Köşeye giden topu anlarım yersinde, üstüne gelen topu içeri almak nedir ... ?

Jardel 'i o dönem niye sattık ve aldığımız adamların hiçbiri 2-3 maç bile yapmamış yaşım nedeniyle pek bi bilgim yokta merakımı giderir misin?

Ben yazmistim daha önce Renkdas. Bir daha kopyalayim.

"5 Milyon + Mpenza + Horvath + Robert Spehar karsiliginda yollamistik Jardel'i. Baskan Mehmet Cansun'du. Jardel'i Cem Uzan getirmisti. Faruk Süren biraktiktan sonra secime Mehmet Cansun'un karsisinda Ates Ünal Erzen cikmisti. Cem Uzan'in üyelik süresi yetmedigi icin Ates Ünal Erzen Aday olmustu Cem Uzan destekli. Mehmet Cansun kazaninca Cem Uzan önce bütün destegini cekip (Telsim reklami falan) sonrada Haciz yollatmisti. O dönem zorunluktan dolayi Jardel'i satmistik."

Seviyorum nostalji yapmayi :)

Lutu vardi, güya Romanya´nin yeni Hagi´siydi. Camasir makinesi cikmisti.

Fabio Pinto vardi, Brezilya U21 kaptaniydi, rezil bir performans sergilemisti. Kariyer de yapamadi zaten.

Feti Okuroglu vardi, helikoperle Florya´ya indirmistik, bi halta yaramadi.

Cok net Misimovic ve Elano... Milyonlarca avro bonservis, milyonlarca avro Maş, milyonlarca Galatasaray taraftarinin umudu, ama elde edilen kocaman bir 0

bülent akın o zaman iyi para vermiştik buna amrabat bile bunun yanında çok iyi katkı verdi denilebilir.

Bu kaleciyi de sevmezdim o zamanlar. Ne goller yerdi, deli ederdi beni

Volkan Kilimci

49999_volkan_kilimci.jpg

Fiyasko demeyelim de, 10 Milyon Dolar bonservis vermistik o zamanlar. Kral adamdi ama bizde agirligini koyamadi.

Serkan Aykut

serkan-aykut-109528-66AD-9DAE-35BE.jpg

Listede çok eksik var. Ayrıca İnamoto, Carrusca ayarında neredeyse her dönemde topçu alındı.

Geri
Üst Alt