Galatasaray Tarihinin En Kötü 11'i

Cevap: Galatasaray Tarihinin En Kötü 11i

Bulent Korkmaz yillarca Galatasaraylilari kanser eden bir oyuncuydu, taa ki Popescu gelene kadar. Popescu oyun kurma ve pozisyon alma gibi ince isleri yaparken Bulent kesicilik yapiyordu. Iyi bir ikili olmustular. Sonra Pope gittikten sonra Bulent Korkmaz - Frank de Boer ikilisi olustu bir ara ki gelmis gecmis en kotu ikili falandi heralde.

ama bu tarihin en kötü kadrosuna girmesine sebep değil.Hatta Bülent Korkmazı en kötü kadroya yazanı aşşağlıyabilirim bile.

heralde yeani koyulmaz koskoca bulent korkmaz oraya. ondan once 250 adam bulunur

Bülent Korkmaz denilen adam futbolundan ziyade karakteri ile en kötü ilk 11 listesine yazılmalı. Gençlerbirliği'nde yardımcı antrenörken, golden sonra Galatasaray tribününe kol hareketi çekebilecek kadar düşük birisi.

En yeteneksiz derken;

Doğru , haklısın,

Bir stoperden bunlar beklenir değilmi;

Alıcak topu 5-6 kişiyi çalımlayıp sağdan kesicek ... Ha birde kendi ortasına koşup kafa vuracak...

Kardeş senin o yeteneksiz dediğin adam gibi oyuncular sayesinde şu an müzemizde 1 UEFA kupası ve 1 Süper Kupa duruyor....

b%C3%BClent-korkmaz-%C4%B1n-gs-teknik-direkt%C3%B6r%C3%BC-olmas%C4%B1_24857.jpg

bulent-korkmaz-2.jpg

tek_bulent12.jpg

Galatasaray futbol tarihihnin gördüğü en yetneksiz futbolcudur B.Korkmaz .

İkincisi de M.Korkmaz'dır . İkisini de çocukken cin çarptığını düşünüyorum .Zira ayaklarının yamukluğu başka türlü açıklanamaz .

Servet ile ilgili açıklama yapmak istemiyorum zira kendisi faal futbolcumuzdur , ceza almak istemiyorum .

Ü.Karan leş oğlu leş bir futbolcudur , efsanem HAGİ'm bunu görüp hakettiği yere ; Anadolu'ya postalamıştır . Ümit aynı zamanda Fb ile birlik olup şike yapmıştır .

Sonuç olarak , yazdığım 11 [bana göre] GS tarihinin en yeteneksiz futbolcularını barındırır .

Falko'yu gönderip yerine aldığımız Kuzmanovski kazması bu listenin bankosu olur.

Bu arada Bülent Korkmaz'a laf edenler, Galatasaraylılıklarını sorgulasınlar.

En yeteneksiz derken;

Doğru , haklısın,

Bir stoperden bunlar beklenir değilmi;

Alıcak topu 5-6 kişiyi çalımlayıp sağdan kesicek ... Ha birde kendi ortasına koşup kafa vuracak...

Kardeş senin o yeteneksiz dediğin adam gibi oyuncular sayesinde şu an müzemizde 1 UEFA kupası ve 1 Süper Kupa duruyor....

b%C3%BClent-korkmaz-%C4%B1n-gs-teknik-direkt%C3%B6r%C3%BC-olmas%C4%B1_24857.jpg

bulent-korkmaz-2.jpg

tek_bulent12.jpg

Ben bir stopere göre yeteneksiz olduğunu idda ediyorum zaten .

Pozisyon alma bilgisi , kafa topu olmayışı , sanki Maldini'ymiş gibi 50 m uzağa topun dibine girerek taca attığı paslar . Yoksa çalım atamıyor diye yeteneksiz demiyorum .

Cevad Prekazi de kendi ağzından "Galatasaray'da izlediğim en yeteneksiz futbolcuydu" dediği adamdan bahsediyorum .

Bülent'in futboldan ne kadar anladığını , TD kariyerinde de gördük .

O gün Kopenagh'da o tirbünde olan kondisyonu biraz sağlam olan herhangi bir GS'lı taraftar da o şekilde (kolu kırık) oynardı .

Ben adamın GS'lılığına bir laf etmiyorum.

Anlaşamadığımız nokta ise ; bir futbolcunun yeteneğini konuşurken , o futbolcuyu , Galatasaraylılığını ön plana çıkararak savunmak .

Sabri için de aynısı oluyor .

Böyle popülist resimleri koyarak hiçbir yere varamayız .

2010-2011 sezonu 11'i bence en kötüsü

Ayrıca arkadaşın da dediği gibi , G.Birliği antrenörüyken GS'a yaptığı kol hareketini de biliyoruz .

GS dolu dizgin giderken televizyonlarda , FB yalakası programlarda GS yabancılarına bel altı vurarak hainlik yaptığını da .

Benden size tavsiye , hiç bir futbolcuyu Galatasaraylılığı ile değerlendirmeyin .

Yoksa Emre Belözoğlunun da UEFA kupasına sarılmış bir resmini bulurum size .

Bülent Korkmaz denilen adam futbolundan ziyade karakteri ile en kötü ilk 11 listesine yazılmalı. Gençlerbirliği'nde yardımcı antrenörken, golden sonra Galatasaray tribününe kol hareketi çekebilecek kadar düşük birisi.

Nasıl ya? Bu gerçek mi? Videosu falan var mı? Umarım yanlış hatırlıyorsundur.Kabul edemem ben böyle bir şeyi.Efsane dediğimiz 2000 kadrosu niye böyle şeyler yapıyor bize.Nerdeyse bir çoğu ile aramız bozuk.Efsane kaptanımız da bunlara dahil değildir umarım hiç sanmıyorum böyle bir şey yapıcağını.

valla 11 yapmak zor o yuzden biraz da eufo.de denen siteye bakip hatirladigim kadariyla les oyuncularin listesini yaptim. sadece bizdeki performanslarina goredir bu liste

FORVET:

Radu Niculescu

Mesela Orhan Ak, Baris Ozbek denmis kotu oyuncular olsalar da belli zamanlarda iyi oynamislardir o yuzden onlari katmamak gerekir. Yazdigim adamlarin bir gune bir gun iyi oynadiklari gorulmemistir, gorulse de oynadiklari mac sayisinin max. %5'idir.

Radu kaç maç oynamış ki bunların %5'inden fazlasında kötü diyorsun.İlk 11 başladığı maç bile pek hatırlamıyorum ama 3 kritik golü var buna rağmen. Liverpool,Samsun ve Kocaeli. Son golü de şampiyonluk golüydü.Adam az oynamasına rağmen attığı son dakika golleriyle tanındı yani.Hemde yarım devrede

Hayrettin

Cihan - Bouzid - Kuzmanowski - Victoria

Bülent Akın - Barış Özbek - Mustafa Sarp - Carrusca

İnamoto

İorfa

Nasıl ya? Bu gerçek mi? Videosu falan var mı? Umarım yanlış hatırlıyorsundur.Kabul edemem ben böyle bir şeyi.Efsane dediğimiz 2000 kadrosu niye böyle şeyler yapıyor bize.Nerdeyse bir çoğu ile aramız bozuk.Efsane kaptanımız da bunlara dahil değildir umarım hiç sanmıyorum böyle bir şey yapıcağını.

Yok öyle bişey bizi yendikleri maç sevindi diye denmedik kalmadı adama.O gün sadece sevindi.

Radu kaç maç oynamış ki bunların %5'inden fazlasında kötü diyorsun.İlk 11 başladığı maç bile pek hatırlamıyorum ama 3 kritik golü var buna rağmen. Liverpool,Samsun ve Kocaeli. Son golü de şampiyonluk golüydü.Adam az oynamasına rağmen attığı son dakika golleriyle tanındı yani.Hemde yarım devrede

Aynen o formuyla bjk ya gitti sanırım bjklılar bir süre nasıl çalım attık diye sarhoş sarhoş geziniyorlardı.

Bence gayet kotu bir oyuncuydu. Gol atti diye iyi demem. Kaldi ki Samsun'a attigi karambol golu, Liverpool'a attigi gol de bir daha atamaz denilecek cinsten bir goldu. Bence Lukunku genel olarak daha iyi bir oyuncuydu Radu'dan.

"Bülent'in futboldan ne kadar anladığını , TD kariyerinde de gördük "

Evet çok haklısın... Hagi mesela senin mantığınla rezil kötü bir oyuncuydu... Futboldan hiç anlamazdı...Onunda bu özelliğini TD lüğünde gördük...

Kardeş istersen zorlama fazla kendini...

Bülent Korkmaz'ı tarihin en kötü 11 ine aday göstermeneydi tepkim...

"Hiç sevmiyordum " diyebilirsin...

" Oyununu beğenmiyordum" diyebilirsin..

" Karakterini beğenmiyordum" diyebilirsin...

Ama " Tarihin en yeteneksiz futbolcusu "demen emeklerine hakarettir... alınterine hakarettir...

EDİT: " Galatasarayda oynamış oyuncuların en yeteneksizi olan bir oyuncu yıllarca kaptanlık yapmaz yaptırmazlar (milli takım dahil)

Demekki İorfaları Walsh ları görmüş olsaydın Türkçedeki kelime dağarcığına yenileri eklenecekti...

EDİT2: O resim photoshopla yapılmadı. tamamen gerçektir... Şahit olunmuştur... O ruhun eserleri müzededir. saygılarımla...

Ayrıca o popülist, bu sahte, öbürü yapmacık....

Gerçek olan nedir...

Bülent Korkmaz ı değerlendirmek bile kanımca yasak olmalı forumda... NOKTA....

Ben bir stopere göre yeteneksiz olduğunu idda ediyorum zaten .

Pozisyon alma bilgisi , kafa topu olmayışı , sanki Maldini'ymiş gibi 50 m uzağa topun dibine girerek taca attığı paslar . Yoksa çalım atamıyor diye yeteneksiz demiyorum .

Cevad Prekazi de kendi ağzından "Galatasaray'da izlediğim en yeteneksiz futbolcuydu" dediği adamdan bahsediyorum .

Bülent'in futboldan ne kadar anladığını , TD kariyerinde de gördük .

O gün Kopenagh'da o tirbünde olan kondisyonu biraz sağlam olan herhangi bir GS'lı taraftar da o şekilde (kolu kırık) oynardı .

Ben adamın GS'lılığına bir laf etmiyorum.

Anlaşamadığımız nokta ise ; bir futbolcunun yeteneğini konuşurken , o futbolcuyu , Galatasaraylılığını ön plana çıkararak savunmak .

Sabri için de aynısı oluyor .

Böyle popülist resimleri koyarak hiçbir yere varamayız .

Zapata

x Neill Servet Hakan

Mustafa Ayhan Barıs

Kazım Stancu Arda

Galatasaray tarihinin en kötü sezonunu yaşatan ruhsuz futbolcular olmalı.

Bu zaten bilinen bir şeydi. O maçta ki taraftarlarımızın ağzından duymuştuk. Al bu da kanıtı:

bunu bülent korkmazın yüzüne söyleyebilecek ... var mı sende? (cesaret)

inanılır gibi değil. Sen kimsinde Bülent Korkmaz ın karakteri için böyle konuşabiliyorsun bu forumda.İyi Bülent Korkmaz karaktersiz,Hakan şükür dinci,zaten hagi var diye attı golleri.Efsane falan değil.Aynı tipler Arda Turana iki sene önce küfür edenler zaten.Hasan Şaşı yuhalayanlar. Sizlere kalmaz koçlar merak etmeyin.Sizlere kalmaz efsaneler.Yazık utandım bir Galatasaraylı olarak yazdıklarından.bi tip daha var demin yazmış bülent korkmaz diye utandım sizin Galatasaraylılıgınızdan.

"Bülent'in futboldan ne kadar anladığını , TD kariyerinde de gördük "

Evet çok haklısın... Hagi mesela senin mantığınla rezil kötü bir oyuncuydu... Futboldan hiç anlamazdı...Onunda bu özelliğini TD lüğünde gördük...

Kardeş istersen zorlama fazla kendini...

Bülent Korkmaz'ı tarihin en kötü 11 ine aday göstermeneydi tepkim...

"Hiç sevmiyordum " diyebilirsin...

" Oyununu beğenmiyordum" diyebilirsin..

" Karakterini beğenmiyordum" diyebilirsin...

Ama " Tarihin en yeteneksiz futbolcusu "demen emeklerine hakarettir... alınterine hakarettir...

EDİT: " Galatasarayda oynamış oyuncuların en yeteneksizi olan bir oyuncu yıllarca kaptanlık yapmaz yaptırmazlar (milli takım dahil)

Demekki İorfaları Walsh ları görmüş olsaydın Türkçedeki kelime dağarcığına yenileri eklenecekti...

EDİT2: O resim photoshopla yapılmadı. tamamen gerçektir... Şahit olunmuştur... O ruhun eserleri müzededir. saygılarımla...

Of of of . Abicim yaşını şimdi gördüm , çok özür dilerim , saygısızlık yapmak istememiştim , saygılar :tiphat:

Geri
Üst Alt