Cevap: Galatasaray Tarihinin En Kötü 11i
"
Bülent'in futboldan ne kadar anladığını , TD kariyerinde de gördük "
Evet çok haklısın... Hagi mesela senin mantığınla rezil kötü bir oyuncuydu... Futboldan hiç anlamazdı...Onunda bu özelliğini TD lüğünde gördük...
Kardeş istersen zorlama fazla kendini...
Bülent Korkmaz'ı tarihin en kötü 11 ine aday göstermeneydi tepkim...
"Hiç sevmiyordum " diyebilirsin...
" Oyununu beğenmiyordum" diyebilirsin..
" Karakterini beğenmiyordum" diyebilirsin...
Ama " Tarihin en yeteneksiz futbolcusu "demen emeklerine hakarettir... alınterine hakarettir...
EDİT: " Galatasarayda oynamış oyuncuların en yeteneksizi olan bir oyuncu yıllarca kaptanlık yapmaz yaptırmazlar (milli takım dahil)
Demekki İorfaları Walsh ları görmüş olsaydın Türkçedeki kelime dağarcığına yenileri eklenecekti...
EDİT2: O resim photoshopla yapılmadı. tamamen gerçektir... Şahit olunmuştur... O ruhun eserleri müzededir. saygılarımla...
Ayrıca o popülist, bu sahte, öbürü yapmacık....
Gerçek olan nedir...
Bülent Korkmaz ı değerlendirmek bile kanımca yasak olmalı forumda... NOKTA....
Ben bir stopere göre yeteneksiz olduğunu idda ediyorum zaten .
Pozisyon alma bilgisi , kafa topu olmayışı , sanki Maldini'ymiş gibi 50 m uzağa topun dibine girerek taca attığı paslar . Yoksa çalım atamıyor diye yeteneksiz demiyorum .
Cevad Prekazi de kendi ağzından "Galatasaray'da izlediğim en yeteneksiz futbolcuydu" dediği adamdan bahsediyorum .
Bülent'in futboldan ne kadar anladığını , TD kariyerinde de gördük .
O gün Kopenagh'da o tirbünde olan kondisyonu biraz sağlam olan herhangi bir GS'lı taraftar da o şekilde (kolu kırık) oynardı .
Ben adamın GS'lılığına bir laf etmiyorum.
Anlaşamadığımız nokta ise ; bir futbolcunun yeteneğini konuşurken , o futbolcuyu , Galatasaraylılığını ön plana çıkararak savunmak .
Sabri için de aynısı oluyor .
Böyle popülist resimleri koyarak hiçbir yere varamayız .