Galatasaray Tarihinin Son Yıllardaki En Rezil Teknik Direktörü Kim?

Galatasaray'da son yılların en kötü teknik direktörü kim ?

• Gheorghe Hagi

Oy: 5 5,6%
  • Cesare Prandelli

Oy: 74 83,1%
  • Michael Skibbe

Oy: 1 1,1%
  • Frank-Rijkaard

Oy: 3 3,4%
  • Diğer (Belirtiniz)

Oy: 6 6,7%

• Kullanılan toplam oy
    89
Ft yazanlar ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
prandelli ve rijkard arasinda git gelmekteyim....
prandelli bir adim önde gibi bu konuda ama galiba

Feldkamp Galatasaray tarihi en iyi 3 hocadan biri.

Hagi diyenlere şaşıyorum. Bu kadar rezil oynamıyorduk Hagi zamanında ki adamın oynadığı isimler belliydi.

Rijkaard en azindan bundan iyi futbol oynatiyordu. Prandelli'nin elindeki kadro ile Rijkaard'in elindeki kadro arasinda daglar kadar fark var.

yok be. rijkardin kadrosu kötü degildi okadar. tamam yerliler cöpdü ama simdikilerde az degil yani o konuda.
yabancilar kötümüydü?! keita ki onu bitiren adam resmen ki af etmem onu bu konuda onu. kewell, dos santos...
bu kadro o kadrodan cokda üstün degildi kalite olarak bence.

yok be. rijkardin kadrosu kötü degildi okadar. tamam yerliler cöpdü ama simdikilerde az degil yani o konuda.
yabancilar kötümüydü?! keita ki onu bitiren adam resmen ki af etmem onu bu konuda onu. kewell, dos santos...
bu kadro o kadrodan cokda üstün degildi kalite olarak bence.
Bu kadro bence cok cok üstün kalite olarak. O kadroda ne stoper vardi ne orta saha ne kaleci. Sadece ofansif anlamda etkiliydik.

Prandelli Galatasaray teknik direktörü değil ki. Herifin görevi yöneticilerin ve üç beş topçunun dilediklerini yerine getirmek, akıl almaz işler yapmak. Teknik direktör sıfatına haiz olacak herhangi bir vasfı yok.

Bu kadro bence cok cok üstün kalite olarak. O kadroda ne stoper vardi ne orta saha ne kaleci. Sadece ofansif anlamda etkiliydik.

iyide bu simdiki takimimiz her daldan delik desik . kalecimiz fena degil tabiki ama takim olarak full error hemen hemen.
ne hucum etmesini biliyoruz ne savunma yapmasini biliyoruz. takim olarak yorumlarsak ve sadece bu seneyi göz önünümüze alirsak.
bukadar kötü Galatasaray takimini ben daha önce izledigimi hatirlamiyorum istikrarli cekilde. belki tahhh eskilerde olmus ola bilir bilmiyorum.

iyide bu simdiki takimimiz her daldan delik desik . kalecimiz fena degil tabiki ama takim olarak full error hemen hemen.
ne hucum etmesini biliyoruz ne savunma yapmasini biliyoruz. takim olarak yorumlarsak ve sadece bu seneyi göz önünümüze alirsak.
bukadar kötü Galatasaray takimini ben daha önce izledigimi hatirlamiyorum istikrarli cekilde. belki tahhh eskilerde olmus ola bilir bilmiyorum.
Tamam oyuncular maksimum performansini vermiyor onu anladik ama sahaya cikan 11 bastan yanlis. Burak, Yekta, Emre Colak, Selcuk bu hali ile, Balta bunlar asla ve asla forma giymemeli.

Muslera
Sabri-Chedjou-Koray-Telles
Melo-Selcuk(Hamit)
Tarik-Sneijder-Olcan
Bruma

Eminim bu sekilde oynarsak daha etkili oluruz.

En rezil teknik direktör bence Rijkaard. Şu an başımızdaki çapsız ise teknik direktör bile değil benim gözümde.

Tamam oyuncular maksimum performansini vermiyor onu anladik ama sahaya cikan 11 bastan yanlis. Burak, Yekta, Emre Colak, Selcuk bu hali ile, Balta bunlar asla ve asla forma giymemeli.

Muslera
Sabri-Chedjou-Koray-Telles
Melo-Selcuk(Hamit)
Tarik-Sneijder-Olcan
Bruma

Eminim bu sekilde oynarsak daha etkili oluruz.

tarikin yerine sinan gümüsü tercih edile bilir veya bruma. ilerde ama kimi oynatacaksin bilmiyorum :)
Brumanin bitiricigi yeterli degil gibi. U20 dünya kupasinda ama cok iyidi o bölgede aslinda

Skibbe yazıyor :D hagi yazıyor Şaka mı yapıyonuz 1ader

bu herif açık ara en kötüsü

tarikin yerine sinan gümüsü tercih edile bilir veya bruma. ilerde ama kimi oynatacaksin bilmiyorum :)
Brumanin bitiricigi yeterli degil gibi. U20 dünya kupasinda ama cok iyidi o bölgede aslinda
Yeterki su saydigim oyuncu bozuntulari oynamasin. Ben böyle 5-0 yenilmeye raziyim hic olmazsa sucu futbolcu da bulurum, yönetimi elistiririm. Eminim bu sekilde daha akici futbol oynariz hic olmazsa ileride cogaliriz. Umut ve Burak ile oynayinca doldur bosalttan baska care kalmiyor ikiside ceza sahasi icinde cakili kaliyor. sikecilere karsi da böyle idi ama Sneijder o gün fisi cekti.

Prandelli diyecem de teknik direktör sıfatını bile yakıştıramıyorum adama.

Geri
Üst Alt