Galatasaray Tarihinin Yüz Karaları | Barış Özbek

Cevap: Barış Özbek Kaza Geçirdi !!!

İtiraf ediyorum kötü biriyim ben.

Kaza olsa inanın geçmiş olsun diyecem..Yanlız fotospor abartmış gibime geldi.

Fotospor.

Senin neyine lan Gallardo?

geçmiş olsun mala gelen cana gelmesin :D

Araba sadece kaldırıma çıkmış, kaldi ki o araça duvara girse bile kaza sayılmaz. Abartı haber.

Bindigi arabaya bak . Ben bogazımdan kısıp forma alıyorum , maça gidiyorum .[/QU

ne alaka yaw.sen bogazindan kisiyorsun diye adam parasini harcamasinmi:)

Yani demek istiyo ki ben boğazımdan kısıp maça gidiyorum,forma alıyorum ama onlar bunun karşılığını vermeden öyle lüks arabalara biniyor.Bunu anlatmaya çalışmış.

Bu arada geçmiş olsun Barış.

arabasına bak haketse neyse kazandığı paraları o kadar işsiz o kadar kötü şartlarda çalışan 500-600 tl ye çalışan insanlar varken barışın kaç senedir yatıp yılda 1 milyon euroyu geçik para alması beni rahatsız ediyor bide milyon euroluk arabaya biniyor senin neyine o araba defolup gitsede kurtulsak

Bindigi arabaya bak . Ben bogazımdan kısıp forma alıyorum , maça gidiyorum .[/QU

ne alaka yaw.sen bogazindan kisiyorsun diye adam parasini harcamasinmi:)

harcamasın harcıyacaksa o parayıda haketsin koca sezon yatıp milyon euroları götürüyor vergi şart kazanılan paranın %50si devlet vergi olarak almalı yabancı,türk farketmez en ufak açık yense milleti sövüşlemeyi iyi biliyor devlet birazda futbolcuları sövüşlesin

Araba kullanamaz daha, salata yapsa salatayı yakar bu.

Araba nerede ya ben göremedim?Uzay gemisi değil mi o?Benim altımda olsa F-16'ya falan çarpardım onunla.

Geri
Üst Alt