Çağlar Çelik
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 14.355
- 4
- 1.363
Cevap: Barış Özbek Kaza Geçirdi !!!
Sağa bakıp sola çevirmiştir direksiyonu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bindigi arabaya bak . Ben bogazımdan kısıp forma alıyorum , maça gidiyorum .[/QU
ne alaka yaw.sen bogazindan kisiyorsun diye adam parasini harcamasinmi![]()
Yani demek istiyo ki ben boğazımdan kısıp maça gidiyorum,forma alıyorum ama onlar bunun karşılığını vermeden öyle lüks arabalara biniyor.Bunu anlatmaya çalışmış.
Bu arada geçmiş olsun Barış.
Bindigi arabaya bak . Ben bogazımdan kısıp forma alıyorum , maça gidiyorum .
Bindigi arabaya bak . Ben bogazımdan kısıp forma alıyorum , maça gidiyorum .[/QU
ne alaka yaw.sen bogazindan kisiyorsun diye adam parasini harcamasinmi![]()
harcamasın harcıyacaksa o parayıda haketsin koca sezon yatıp milyon euroları götürüyor vergi şart kazanılan paranın %50si devlet vergi olarak almalı yabancı,türk farketmez en ufak açık yense milleti sövüşlemeyi iyi biliyor devlet birazda futbolcuları sövüşlesin
Kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmez.Galatasaray bir takım,ligde 14. durumdaysa bu Barış'ın suçu değil herhalde.
Kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmez.Galatasaray bir takım,ligde 14. durumdaysa bu Barış'ın suçu değil herhalde.
Ben suç Barış'ta demedim. Onu getirende suç. Barış'ın oynayacagı takım Buca'dır Konyadır.
Yok benim sucum.
Baris suclu olanlarin basinda geliyor iste, yalan mi.