Tevfik Aksoy
Aslan Üye
- 23 Mayıs 2011
- 8.693
- 1.512
- 1.538
Cevap: #16 Mustafa Sarp
sarp ın oyuna girme ihtimali olmayan macları özlemişim bea
sarp ın oyuna girme ihtimali olmayan macları özlemişim bea
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sarp ın oyuna girme ihtimali olmayan macları özlemişim bea![]()

Tekrar dönüp, Selçuk'tan formayi kapiyormus.. Biçagi karnima saplarim..
Galatasaray formasını amatör ruhla terletmiş bir oyuncuya yapılan yorumları görünce üzüldüm. Bir futbolcuyla dalga geçilebilir ama bu başlıkta yorumlar dalga geçmenin ötesinde hakaret şeklini almış. Galatasaraydan milyonlarca dolar almış 3 tane doğru düzgün maç çıkaramamış bir sürü futbolcu, teknik direktör varken kapasitesinin el verdiğince tüm gücünü sahada veren bir futbolcuya bunlar söylenmemeli.
geçen sezonun Sarpın oynadığı orta sahayı izle vede şuanki son 2 maçımızı izle.(İnter-Liverpool)
bunu yazdığına pişman olursun.
Renktaş ben futbolun kalitesinden bahsetmiyorum, Galatasaraydan ne futbolcular geldi geçti. Afrikadan İorfalarda geldi, birinci sınıf Adrian Illieler de geldi. Benim bahsettiğim futbolcunun o sarı kırmızi forma üstündeyken yüreğini ortaya koyarak oynaması. Bence Mustafa Sarp bunu yapanlar arasındadır. Oynadığı dönemde takım başarısız olmuştur o ayrı. Fatih Terimde 11 sene Galatasaray formasını giydi bir kere bile şampiyonluk yaşamadı.
İyi güzel de adam futbolun f'sinden anlamıyor ki toptan kaçtıktan sonra ben de yüreğimi koyarak oynarım arada formayı falan yırtarım.
Galatasaraya ilk geldiğindeki maç başlıklarına bakalım. Inıesta, Xavimi, Diaramı denmemiştir kimbilir... aradığımız top dağıtıcı vs.