Galatasaray Tarihinin Yüzkaraları | Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Galatasaray'ın 2009-2010 sezonundaki ilk tranfseri Mustafa Sarp'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde resmi imzayı attı. Sarı-kırmızılı takımın yeni transferi imza töreninde heyecanlı gözükürken şunları söyledi:

"Bursaspor camiası için mücadele etsem de, ben Galatasaraylıyım"

https://www.karsihaber.com/resmi-imzayi-atti-83658h.htm

Mustafa Sarp'ı savunan ya fenerlidir yada futboldan hiç anlamıyordur.

Gökhan arkadaşım birde bu fenerlidir filan cümlesini bence forumlarda her ne olursa olsun kullanılmamalı. Bunu ima etmek hoş değil. Ultraslanda bir kaç yıl önce Tanjunun büyük bir Galatasaraylı olduğunu savunurken de karşılaştığım bir cümleydi ve epey üzülmüştüm. Bir çok eleştiri almıştım ve rahmetli Alparslan Dikmen abi araya girip Tanjunun kalben Galatasaraylı olduğunu söylemişti ve tartışma kapanmıştı.

Bence Mustafa Sarp'ın defosu var.

İade edelim.

Bu konuya çok mesaj attım farkindayım ama örnek vermem gerekirse 80 li yıllarda Erhan Önal ın çok sayıda topu sektirip yada pas hatası yapıp bize gol yedirdiği vardır. Keza Yusufunda çok pozisyon hatası olurdu. Erhanda artık o derece olmuştu ki ayağında top varken bir an önce çıkarsada tehlike yaşamasak derdik. Ama hiç defol dediğimizi yada aklımızdan böyle birşey geçirdiğimizi hatırlamıyorum. Galiba futbol değişti ve biz gerilerde kaldık.

şu an takımda selçuk ve melodan + yektadan sonra en iyi box to box oyuncumuz

Sezai adam Galatasaraylı diye savunmaya falan çalışıyor, kendince ''Sarp iyi Galatasaraylı'' falan diyor. Benden-burdaki herkesten- falan iyi olamaz, hiç değilse gol yedirtmiyorum, kupa falan kaybettirmiyorum takımıma.

Lucescu değilde Mourinho gelseydi Xavi olabilirdi

Bir tane de forma yırtmıştı.O da zarar kulübe bence.

Sezai'nin tespitlerine katiliyorum. Video'sunuda koyim buraya, DIKKATLICE IZLEYIN DERIM BEN

[video=youtube;GZYsVbVjbBU]https://www.youtube.com/watch?v=GZYsVbVjbBU[/video]

bence mustafa sarp gitmeli bize daha iyisi lazım biz büyük takımız her zaman her kulvarda şampiyonluğa oynuyoruz böyle adamlarla ancak lig 8.liği elde ederiz güle güle sarp

sarp icin youtube videosu bile yapılmıs o bunun ne kadar buyuk bir futbolcu oldugunu gosterir.

1.26 da Mickael Jackson'un eshur hiiihiii sini yapiyo sanki ya da "you rock my woorrrllld"

MS16'i daha ofansif kullanmamiz lazim seneye bence.

21 maçta 3 assist yapmis 'ki daha duran toplardaki DOMINANTligindan bahsetmiyorum bile.

Seneye Terim'in altinda parlayacaktir.

geçen sene Eskişehir'le oynuyorduk 3-0 öndeyken bu girdi birden ortasaha çöktü 3-2 oldu maç adamın oyuna girmesi bile psikolojik panik yaptırıyor takıma

Geri
Üst Alt