Galatasaray Tarihinin Yüzkaraları | Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Barça alsın bunu.Katalan başbuğları bile takdir edecek bu adamı.

Sarp için İstanbul'a gelen Pana yöneticileri sağlık kontrolünden geçirildi... :D

Mustafa Sarp:"Dün burada değildim ama Galatasaraylıydım,bugün buradayım ve Galatasaraylıyım, yarın burada olmasam da Galatasaraylı olacağım" :sad007: REİS

Sezai adam Galatasaraylı diye savunmaya falan çalışıyor, kendince ''Sarp iyi Galatasaraylı'' falan diyor. Benden-burdaki herkesten- falan iyi olamaz, hiç değilse gol yedirtmiyorum, kupa falan kaybettirmiyorum takımıma.

Acaba Sarp'a mı kızmak Lazım ,yoksa onu transfer edene mi?

Bence adamın kabahati yok kapasite bu kadar,sadece Sarp'la da sınırlı mı , hayır .Galatasaray'ı küçültenler utansın.

Sarp'tan çok daha yararsız olan onlarca futbolcumuz oldu, o kadar da abartmaya gerek yok. Tamam başarısız oldu, kalmamalı ama adam katkı vermedi de değil.

Sarp'tan çok daha yararsız olan onlarca futbolcumuz oldu, o kadar da abartmaya gerek yok. Tamam başarısız oldu, kalmamalı ama adam katkı vermedi de değil.

Aynı fikirdeyim. Adam gol attığında hepimiz burda Mustafaaaa Saarrrppp diye bağırıyorduk. Arka direk golleri yeter adamın. :005:

Umut ve Refikin futboldan cakmadıgı kanıtlandı :005:

Derhal GS tv de yorumculuk kariyerine başlamalı, Türkçe'sine hastayım adamın, futbolundan nefret ettiğim kadar:asd::asd::asd:

Geri
Üst Alt