Cevap: #16 Mustafa Sarp
Adamla geldiği günden beri dalga geçildi.
O hareketi sen de olsan yapardın.Kimse laf falan atmaya kalkmasın.
Kimse durduk yere dalga geçmedi bu arkadaşla. Kalkıp haddin olmayan yerde haddini aşarsan dalga da geçerler, küfür de ederler. Sahanın ortasında ağzını doldura doldura takım arkadaşına küfür edersen, dalga da geçerler küfür de ederler. Bir maçı radyodan dinlemiştim, şuan hatırlamıyorum, Mustafa Sarpın ismini maçın 60 dk.larında duymuştum ve Mustafa bu maçta ilk 11 de çıkmıştı. Necati'nin golunu hatırlayanlar bilir, Mustafa kale tarafını kapatacağına, kale açık Necati'yi arkadan gölge presi yapıyordu. O pozisyonda şaka gibi, aptalca bir gol yemiştik.
Adam rakibi karşılamak yerine rakiple beraber kalemize geliyordu, bir kez olsun kendini topun önüne attığını görmedim, yada defansif anlamda bir yararını. Kahraman olma edasıyla gidip gol atma sevdasındaydı, asıl işini yapması lazımken. İnan insanlar çok fena halde bezmişti kendisinden. Çok sakin insanlar bile sıra Mustafa'ya geldiği zaman kendini tutamaz hale gelmişti.
Böyle rezil bir durumdayken bile yine de savunanlar çıkıyordu, hadi iyi Galatasaray'lı, üzerindeki formaya saygımız var, karakteri düzgün insan diye. Ama insan haddini bilecek, haddini aşmayacak, işini düzgün yapacak, göz boyama iş yapmayacak, seyirciyi aptal yerine koymayacak. Yoksa dalga da geçerler, küfür de ederler.