Galatasaray Tarihinin Yüzkaraları | Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

o parmağı yedirirler adama böyle Sarpcık :)

samsunsporun yildizi m sharp

2010-08heartsstars.jpg

Adamla geldiği günden beri dalga geçildi.

O hareketi sen de olsan yapardın.Kimse laf falan atmaya kalkmasın.

Kimse durduk yere dalga geçmedi bu arkadaşla. Kalkıp haddin olmayan yerde haddini aşarsan dalga da geçerler, küfür de ederler. Sahanın ortasında ağzını doldura doldura takım arkadaşına küfür edersen, dalga da geçerler küfür de ederler. Bir maçı radyodan dinlemiştim, şuan hatırlamıyorum, Mustafa Sarpın ismini maçın 60 dk.larında duymuştum ve Mustafa bu maçta ilk 11 de çıkmıştı. Necati'nin golunu hatırlayanlar bilir, Mustafa kale tarafını kapatacağına, kale açık Necati'yi arkadan gölge presi yapıyordu. O pozisyonda şaka gibi, aptalca bir gol yemiştik.

Adam rakibi karşılamak yerine rakiple beraber kalemize geliyordu, bir kez olsun kendini topun önüne attığını görmedim, yada defansif anlamda bir yararını. Kahraman olma edasıyla gidip gol atma sevdasındaydı, asıl işini yapması lazımken. İnan insanlar çok fena halde bezmişti kendisinden. Çok sakin insanlar bile sıra Mustafa'ya geldiği zaman kendini tutamaz hale gelmişti.

Böyle rezil bir durumdayken bile yine de savunanlar çıkıyordu, hadi iyi Galatasaray'lı, üzerindeki formaya saygımız var, karakteri düzgün insan diye. Ama insan haddini bilecek, haddini aşmayacak, işini düzgün yapacak, göz boyama iş yapmayacak, seyirciyi aptal yerine koymayacak. Yoksa dalga da geçerler, küfür de ederler.

gol attigini sandi. gerci son topa dokunan bu mal.

Hayvani depar atmış golden önce :D

Kapak yapacaktı kendi aklınca olmadı :o

Golüde bala attı zaten topa bile vuramadı doğru düzgün birde gelmiş taraftara sus yapıyor.

Ama bi yandanda iyi oluyor, Ardayı ıslıkla bu adama ses çıkarma olacağı bu.

adam ne yapsa olay oluyor lan ne güzel unutmuştuk

golu ilk gordugumde topun altina girip muslerayi avladi sandim ama tekrari gorunce kendimden utandim maho boys

Taraftara yaptığı işaret konusunda bir açıklama yapmalı.

Böyle Galatasaray'lılık olurmu ?

Galatasaray'a yeni transfer olunca Lig TV'deki videosunu hatirliyorumda... Neyse.

Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu adı altında yer almaması gerektiğini gösterdi bugün.

Rezil herif. Sanki şahane gol attı.

Neyse bugün iyi anlamışsındır ama süt oğlan, biz tam sustururuz..

lan birde güzel cümleler kuruyorsun mac sonunda. taraftar sana tepki verebilir. sen teksin. sen ne hakla 35bine sus işareti yaparsın.

Galatasaraylı olduğundan ve yeteneklerinin kısıtlı olduğundan dolayı neredeyse hiç tepki vermemiştim bizdeyken sonuçta suçlu alan ve oynatandı.Ama o hareketi yaptı ya bugün karasabana bağlanacak adam bile değilmiş.Yazıklar olsun.

İyi Futbolcu değil hepimiz biliyorduk bunu ama asıl adam değilmiş...

Geri
Üst Alt