Galatasaray Tarihinin Yüzkaraları | Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Nedense üşümüyoruz reis.

Samsun maçında çok eleştiri aldı. Adnan Sezgin İstanbulspora yaptığının aynısını Samsuna yapacak.

Bugün kim Selçuk'dan bir eksiği var diyebilir ki? Selçuk daha asist yapamıyor. Melo asist yapamıyor ve gol atamıyor. Bu Galatasaray taraftarını anlamak çok güç. Selçuk ve Melo gibi 2 hayal kırıklığı sıradan transferler için bu adamı harcadılar.

Telegol Style

geçen ankarada benim çalıştığım yere yakın bir otelde gecelediler aslında oteli basıp kelle köküne bir tane yapıştırmak vardı

Bugün kim Selçuk'dan bir eksiği var diyebilir ki? Selçuk daha asist yapamıyor. Melo asist yapamıyor ve gol atamıyor. Bu Galatasaray taraftarını anlamak çok güç. Selçuk ve Melo gibi 2 hayal kırıklığı sıradan transferler için bu adamı harcadılar.

Telegol Style

CTRL + A diyelim de sorun olmasın :D

ibb maçında takımını yakan isimler arasında adnan sezgin ve sarp beter olun

Arşive gömün bu konuyu da bir daha hortlamasın.

Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu

forum modlarını diretmesini hala anlayamıyorum ?

Reis şimdi de Samsunspor'u batırıyormuş diyorlar.

bugün ankaragücü maçında 2-0 dan 2-2 ye geldi maç adnan sezgin ve mustafa sarp samsun u ne hale getirdi samsun taraftarı td yi istifaya davet ediyor ama bilmiyolarki suç sezgin de

Mustafa Sarp ın bedelli askerlik parası 1.000.000 TL olsun isterlerse beni ömür boyu asker yapsınlar

bugün ankaragücü maçında 2-0 dan 2-2 ye geldi maç adnan sezgin ve mustafa sarp samsun u ne hale getirdi samsun taraftarı td yi istifaya davet ediyor ama bilmiyolarki suç sezgin de

Samsun ligin açık ara en kötü topunu oynuyor ve kadroları çok kötü.

Bursa - Samsun macini izliyordum , samsun topu kaybetti sarp öyle izledi herzamanki gibi eski formunda halen Reis :)

Gecen sezon bu adam bizde playmaker oynuyordu, saka gibi. :asd: Nerden nereye geldik. :D

Geri
Üst Alt