- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Cevap: # 99 Ümit Karan
ah be Ümit neler yaptin sen öyle...
ah be Ümit neler yaptin sen öyle...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu adamı oldum olası sevmedim , ve galatasaray efsaneleri ile adının anılmasına hiçbir zaman anlam veremedim .
futbolcu kapasitesi olarak , zeka kapasitesi olarak hem de teknik olarak hiç yakıştıramadım galatasaray'a .
( eziklere 6-0 yenildiğimiz maçın ali sami yen deki rövansında , 2 gol atmıştı karan ama 4 tane karşı karşıya net kaçırmıştı . maçı 2-0 almıştık ancak bu adamın yerine biraz eli ayağı düzgün bir adam olsaydı o maçın rövansını kısa sürede alacaktık en az aynı skorla. bu adam yeteneksizliği ile mani oldu gibi birşey oldu. hatırlamayan varsa açsın baştan sona izlesinler o maçı )
bizde oynadığı zamanlarda hep renkdaslarımla tartışmak zorunda kaldım bu adam yüzünden .
şimdi hakettiği yerde , layığını buldu .
ümit karanın karakterini eleştirmeni anlarım ama Galatasarayımıza verdiği emekleri gözardı etmeyelim...yok çok gol kaçırıyordu hiç sevmezdim falan sen başka ümiti seyretmişsin karıştırıyorsun arkadaş.
karıştırmıyorum , eminim .
emek verme olayına hiç girme . milyonları cebe indirirken iyi . tabii ki yapacak hizmetini . ama şimdi görüyoruz ki bırak hizmet vermeyi ,ümit gs'ye borçludur .
benim yorumlamam buhadar . hadi hayırlı işler .
geçeceksin bu işleri
milyonları cebe indiripte hiç oynamayan okadar adam sayarımki saymama gerek yok biliyosun bu adam anasının aksütü gibi helal etti ve karşılığını verdi hee şimdiki yaptıkları karaktersizlikten öte değildir ama Galatasaray forması giyerken herşeyiyle efsaneler arasına girmeyi başarmıştır kendisi...
senin yaptığın yersiz eleştiriler boş...