Galatasaray Tarihinin Yüzkaraları | Ümit Karan

Cevap: # 99 Ümit Karan

ah be Ümit neler yaptin sen öyle...

açık konuşmak gerekirse zaten ümit bana fazla sempatik gelmemişti hiçbir zaman, bir hasan şaş bir hakan şükür olamadı hiçbirzaman suçu varsada cezasını çeksin yakışmadı ümite bunlar yazık..

Ümit'e hiç yakıştıramıyorum

Sevdiğim bir oyuncuydu.

Çok yazık bu kadar mı acizdin. Galatasarylı Ümit değilsin artık benim gözümde.

Haberler çıktığından beri Roma 'yı yaktığın gitmiyor gözümün önünden. Yazık ettin... Çok yazık ettin...

Adını "Şanlı Galatasaray Tarihi" bölümünden kaldırmayı talep ediyorum.

Ayıp etti hemde çok.

Karan'lıktan aydınlığa çıkardığı günleri biliriz. Yakışmadı Ümit'e.

Yazıklar olsun.Yakışmadı o şerefli arma altında oynamış bi futbolcuya.

şu adamı oldum olası sevmedim , ve galatasaray efsaneleri ile adının anılmasına hiçbir zaman anlam veremedim .

futbolcu kapasitesi olarak , zeka kapasitesi olarak hem de teknik olarak hiç yakıştıramadım galatasaray'a .

( eziklere 6-0 yenildiğimiz maçın ali sami yen deki rövansında , 2 gol atmıştı karan ama 4 tane karşı karşıya net kaçırmıştı . maçı 2-0 almıştık ancak bu adamın yerine biraz eli ayağı düzgün bir adam olsaydı o maçın rövansını kısa sürede alacaktık en az aynı skorla. bu adam yeteneksizliği ile mani oldu gibi birşey oldu. hatırlamayan varsa açsın baştan sona izlesinler o maçı )

bizde oynadığı zamanlarda hep renkdaslarımla tartışmak zorunda kaldım bu adam yüzünden .

şimdi hakettiği yerde , layığını buldu .

şu adamı oldum olası sevmedim , ve galatasaray efsaneleri ile adının anılmasına hiçbir zaman anlam veremedim .

futbolcu kapasitesi olarak , zeka kapasitesi olarak hem de teknik olarak hiç yakıştıramadım galatasaray'a .

( eziklere 6-0 yenildiğimiz maçın ali sami yen deki rövansında , 2 gol atmıştı karan ama 4 tane karşı karşıya net kaçırmıştı . maçı 2-0 almıştık ancak bu adamın yerine biraz eli ayağı düzgün bir adam olsaydı o maçın rövansını kısa sürede alacaktık en az aynı skorla. bu adam yeteneksizliği ile mani oldu gibi birşey oldu. hatırlamayan varsa açsın baştan sona izlesinler o maçı )

bizde oynadığı zamanlarda hep renkdaslarımla tartışmak zorunda kaldım bu adam yüzünden .

şimdi hakettiği yerde , layığını buldu .

ümit karanın karakterini eleştirmeni anlarım ama Galatasarayımıza verdiği emekleri gözardı etmeyelim...yok çok gol kaçırıyordu hiç sevmezdim falan sen başka ümiti seyretmişsin karıştırıyorsun arkadaş.

ümit karanın karakterini eleştirmeni anlarım ama Galatasarayımıza verdiği emekleri gözardı etmeyelim...yok çok gol kaçırıyordu hiç sevmezdim falan sen başka ümiti seyretmişsin karıştırıyorsun arkadaş.

karıştırmıyorum , eminim .

emek verme olayına hiç girme . milyonları cebe indirirken iyi . tabii ki yapacak hizmetini . ama şimdi görüyoruz ki bırak hizmet vermeyi ,ümit gs'ye borçludur .

benim yorumlamam buhadar . hadi hayırlı işler .

karıştırmıyorum , eminim .

emek verme olayına hiç girme . milyonları cebe indirirken iyi . tabii ki yapacak hizmetini . ama şimdi görüyoruz ki bırak hizmet vermeyi ,ümit gs'ye borçludur .

benim yorumlamam buhadar . hadi hayırlı işler .

geçeceksin bu işleri

milyonları cebe indiripte hiç oynamayan okadar adam sayarımki saymama gerek yok biliyosun bu adam anasının aksütü gibi helal etti ve karşılığını verdi hee şimdiki yaptıkları karaktersizlikten öte değildir ama Galatasaray forması giyerken herşeyiyle efsaneler arasına girmeyi başarmıştır kendisi...

senin yaptığın yersiz eleştiriler boş...

hapse girmesi yada en ufak şikeyle bile suçlanıp ceza alırsa bu bölümden kaldırmasını çöp kutusuna atılmasını İSTİYORUM..

"Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Forumu'nda bu adamın ne işi var ?

Artık şikeci olarak hatırlanacaksın yazık ettin kendıne

Bizde oynarken en sevdiklerimdendi, ama artık onu iyi hatırlayamayacağız. Yazık etti.

geçeceksin bu işleri

milyonları cebe indiripte hiç oynamayan okadar adam sayarımki saymama gerek yok biliyosun bu adam anasının aksütü gibi helal etti ve karşılığını verdi hee şimdiki yaptıkları karaktersizlikten öte değildir ama Galatasaray forması giyerken herşeyiyle efsaneler arasına girmeyi başarmıştır kendisi...

senin yaptığın yersiz eleştiriler boş...

öyle söylesene ya tamam . fikrimi değiştirdim .

Ekmegini yedigi camiaya ihanet eden adamin bu sayfalarda yeri olmamali. O zaman Emre de eski futbolcumuzdu, o da bizdeyken iyi oynadi onun da adina baslik acalim?? Bu basligin acilen ucurulmasi gerekir. Gerekirse oylama yapilsin. Gorulecektir ki galatasaray taraftari ezici bir cogunlukla bu ismi bu sayfalarda gormek istemiyor artik.

Geri
Üst Alt