Galatasaray Tarihinin Yüzkaraları | Ümit Karan

Cevap: # 99 Ümit Karan

Bir Galatasaray efsanesinin bu şikenin içinde adının geçmesi çok ama çok üzdü :(

Bence bu forumda olmayı haketmiyor.Zapata bile hak ediyor ama Ümit iddialar doğru ise eğer haketmiyor bir gram bile.

Bir zamanlar en sevdigim topçuydun lan. Allah seni bildigi gibi yapsin

Gozum seni gormesin serefsiz. Birde salak gibi Mel C'nin konserinde imzanı aldım.

yazıklar olsun .yakışmadı :(

Arkadaşlar iddiaların gerçek olduğu belli olmadan herkes suçsuzdur ona göre yorum yapın lütfen...

Arkadaşlar iddiaların gerçek olduğu belli olmadan herkes suçsuzdur ona göre yorum yapın lütfen...

Fenerli gibi konuşma yahu. Şahsen adı böyle bir şeyle geçen adamı savunamam ben. Fenerliler zaten Aziz'i nasıl savunuyor ona bile anlam veremiyorken sen gelip ''arkadaşlar belki suçsuzdur'' falan deme. :)

Aklim almiyor bir türlü, onca yil bizde milyon dolarlari kazanan adam 200bin ytl icin neden bu islere bulasirki? Nedir bu acgözlülük? Öyle paraya muhtac bir adam oldugunu düsünmüyorum. Tanju Colak kadar degeri yok artik gözümde.

Fenerli gibi konuşma yahu. Şahsen adı böyle bir şeyle geçen adamı savunamam ben. Fenerliler zaten Aziz'i nasıl savunuyor ona bile anlam veremiyorken sen gelip ''arkadaşlar belki suçsuzdur'' falan deme. :)

Asla adı böyle birşeye bulaşmış kimseyi savunmam o isim eski başkanımız bile olsa cezasını çekmeli... Adalete güvenimiz sonsuz index'de dediğimiz gibi :)

Aklim almiyor bir türlü, onca yil bizde milyon dolarlari kazanan adam 200bin ytl icin neden bu islere bulasirki? Nedir bu acgözlülük? Öyle paraya muhtac bir adam oldugunu düsünmüyorum. Tanju Colak kadar degeri yok artik gözümde.

acgözlülük, 5 kurus az olacagina 5kurus fazlasinin neyin zarari olabilir ki. Genlde bu bir cok kisinin kaninda.

Yazik etti, iki kurus icin, az para kazanmadi bizde...

Kör ile yatan şaşı kalkar! Bülent Uygun bozmuş bunu maalesef

eğer doğruysa tam bir ''yavşaklık'' örneği göstermiş olursun.

bu adamın topicini silmek lazıım bize yakışmıyor

Geri
Üst Alt