Cevap: Ümit Karan
Üzülsem mi? Sevinsem mi? Ümit Karan Eskişehirspor'da
Ben Doğduğumdan beri Gsliyim Hepte öle kalacağım.Ümit Karan benim Kahramanımdı Diyebiliriz ve Gs den ayrılmasına bir nevi üzüldüm yaptığı katkılar için çok teşekkür etmeliyiz umarım eskişehir'e de(memleketim

) faydası dokunur ki bundan eminim
Ümit Karan Eskişehirspor'da
Galatasaray ile yollarını ayıran Ümit Karan, Eskişehirspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 11:38 TSİ 25 Haziran. 2009 Perşembe
İSTANBUL - Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Rıza Zeydan, Ümit Karan'ın 3 yıllığına Eskişehirsporlu olduğunu bildirdi.
Rıza Zeydan, yaptığı yazılı açıklamada, bir süredir görüşme yapılan Galatasaray'ın milli futbolcu Ümit Karan'ın Çarşamba günü akşam saatlerinde atılan resmi imzayla 3 yıllığına Eskişehirsporlu olduğunu kaydetti.
Zeydan, 33 yaşındaki tecrübeli futbolcunun Gençlerbirliği, Ankaraspor ve Galatasaray takımlarında forma giydiğini belirterek, ''Ümit Karan'ın çok başarılı bir kariyeri var. Transfer komitemiz eksik olduğumuz mevkilere nokta transferler yapmaya devam edecek. Ümit Karan için 27 Haziran'da Atatürk Stadı'nda imza töreni düzenlenecek. Ümit Karan camiamıza hayırlı uğurlu olsun'' dedi.