Galatasaray Tarihinin Yüzkaraları | Ümit Karan

Cevap: Ümit Karan Eskişehirspor'da !

hayırlısı olsun 2 taraf içinde en iyi seçim oldu...:wave: gule gule Ümit 99

Benim anlamadığım olay neden sözleşmesi fesedildi de gönderildi.En az 1 milyon euro kazanabilirdik bu transferden.Sonuçta her anadolu takımına artı değer katabilecek bir adam.Bence biraz para kazanmayı düşünmeliydi yönetim..

Çok kral oyuncuydu.. Ankaraspor'a kiralık gittiğinde coşmuştu seneye de coşacağına adım gibi eminim.. Güle güle Ümit.. f5'e koymaya devam ;)

Cevap: Ümit Karan

umitkaralgalatasatray.jpg

Bugün televizyonda Lucescu döneminde Psv ile yaptığımız maçı izledim.Ümit o maçta bir gol atmıştı , onu öyle görünce attığı diğer goller geldi aklıma.Son vuruşlarda çok başarılıydı.

Eskişehir'de başarılar.

Bugün televizyonda Lucescu döneminde Psv ile yaptığımız maçı izledim.Ümit o maçta bir gol atmıştı , onu öyle görünce attığı diğer goller geldi aklıma.Son vuruşlarda çok başarılıydı.

Eskişehir'de başarılar.

Bende izledim bugün o maçı.Çok hoşuma gitti o oynadığımız oyunu görünce.

ümit devre arasına kadar es se te kalırsa büyük başarı bildiğiniz gibi ümit futboldan tv ye geçiş yaptı

çok bile durdun ümit...yolun açık olsun hadi git! güle güle!!:wave:

Neyse yavaş yavaş kurtuluyoruz.H.şaş+Ü.karan sabride gitse tam olucak..

Neyse yavaş yavaş kurtuluyoruz.H.şaş+Ü.karan sabride gitse tam olucak..

Kurtulduk gözüyle bakmamak lazım,bunlar senelerini GS'a vermiş kaptanlık yapmış oyuncular,Herkes zamanı gelince gider,kimse baki değil ama ayrılık vakti geldiğinde arkalarından iyi konuşmak lazım

az ön ligtv canli yayin vardi imza töreni ... hemende öp eskisehir ablemi ....

Her ne kadar Nonda ve ümitin oynadigi oyunu tasvip etmesemde;

Önümüzdeki sezon Nonda kulubude oturacagina Ümit'in oturmasini yeglerdim ...

fuzuli yere kontenjani kapatmakda üstümüze yok ; bknz Linderoth,Nonda ,lincoln(karaktersiz)

Yaşadığım şehirde oynayacak Ümit Karan.Başarılar.

yazıklar olsun adamlar size kolaylık saglamıs sozlesmeyı fesh etmıs sen ne bıcım baskansan tesekkur edecegıne Galatasarayın Baskanlarını yuhlatıyorsun üç beş dengesızı susturamazsan senden baskan olmaz aziz bile sustururken sana ıyılık yapan adamları sen susturmuyosun yazık !!!

Bütün seyirci bizi yuhaladı.Güldüm geçtim.

Bence gitmesi kötü oldu.Hadi gidiyosun Eskişehire mi gidiyosun? git Almanyaya.

Başarılar Ümit Kaptan

yazıklar olsun adamlar size kolaylık saglamıs sozlesmeyı fesh etmıs sen ne bıcım baskansan tesekkur edecegıne Galatasarayın Baskanlarını yuhlatıyorsun üç beş dengesızı susturamazsan senden baskan olmaz aziz bile sustururken sana ıyılık yapan adamları sen susturmuyosun yazık !!!

Ben de az once izledim de gercekten yazik.

Bu sene görecekler onlar.Çok havalandılar,söndüreceğiz bu sene.

Geri
Üst Alt