Galatasaray Tarihinin Yüzkaraları | Ümit Karan

Cevap: # 99 Ümit Karan

Ekmegini yedigi camiaya ihanet eden adamin bu sayfalarda yeri olmamali. O zaman Emre de eski futbolcumuzdu, o da bizdeyken iyi oynadi onun da adina baslik acalim?? Bu basligin acilen ucurulmasi gerekir. Gerekirse oylama yapilsin. Gorulecektir ki galatasaray taraftari ezici bir cogunlukla bu ismi bu sayfalarda gormek istemiyor artik.

Mahkeme karari ile suclu oldugu ispatlanirsa elbet bir seyler yapilir. Su an daha net bir sey yok.

geçeceksin bu işleri

milyonları cebe indiripte hiç oynamayan okadar adam sayarımki saymama gerek yok biliyosun bu adam anasının aksütü gibi helal etti ve karşılığını verdi hee şimdiki yaptıkları karaktersizlikten öte değildir ama Galatasaray forması giyerken herşeyiyle efsaneler arasına girmeyi başarmıştır kendisi...

senin yaptığın yersiz eleştiriler boş...

Ne olursa olsun Galatasaray formasını yıllarca giyip,terbiyesini alıp bunları yapması hiç doğru değil..

Ben şahsen adı geçtiği için utandım..

Artık ona olan sevgim 0..

Umarım cezasını çeker ve onu sporun içinde hiç görmeyiz..

14t81tl.jpg

Arkadaş ne olursa olsun, şu görüntü benim içimi acıtıyor. Bu yaptığı tabii ki kabullenilemez ama onun Galatasaray formasıyla attığı golleri unutamam ben.

Ümit keşke sen yapmasaydın...

Yazık Ümit yazık.Burda o kadar onu seven taraftara yazık etti ayıp etti.Yetmedi Fenerlilerle işbirliği yaptı.Keşke yapmasaydı.Bu taraftar onu attığı gollerle hatırlamak isterdi.Böyle değil.

Hala inanamıyorum Ümit'in bu işlere bulaşmış olduğuna. Çok değil, Arena'da 4-2 kazandığımız Eskişehir maçında bize karşı atmış olduğu frikik golünden sonra sevinmemişti. Yazık, çok yazık...

Seni attığın jeneriklik gollerle hatırlamak isterdim Ümit,öyle çok golün var ama son attığın gol fena oldu be,yaktın,bitirdin kendini..

Asgari ücretle ev geçindirenlerin olduğu bir ülkede, zevkli ve kolay bir şekilde ( futbol oynayarak) dünyaları kazanan adamların daha fazla kazanabilmek için böyle işlere girmesi hem ayıp, hem günahtır.

Yazıklar olsun.Şu anda büyük hayal kırıklığı içindeyim.Adam değilsin.

su ana kadar gelmiş geçmiş en iyi türk ilginç golcüsü ümit karan bu tartışılmaz bence...ulan ama bu sefer ayıp ettin ve seni seven milyonlarca taraftara yazık ettin.abi be biz seni yaramazlıklarına rağmen sevdik teknikdirektörler oynatmadığında onları hep eleştirdik kısacası hep arkanda durduk bee buda yapılmazki.ben her şifremde bir 99 rakamı geçirmeden şifre oluşturmuyorum bizi çok üzdün çok kırdın...allah sana kolaylık versin bence şimdi hayat yeni başlıyor ümit karan!milyonların sevgisi artık arkanda değil ve sen yalnızsın

BD7D45B88FA2284E9E97C537r.jpg

milyonlarca taraftarı düşünmedin tamam ama bari oğlunu düşünseydin be reis

silin şu topici doğru çöpe..

Değer miydi Ümit'im değer miydi 3 kuruş para için, he ? Keşke hep fenere kupada attığın son dakika golü hatırlasaydık seni...Çok yazık.

Silinmemesini öneriyorum. Kilitlensin, konunun yanına utanıyoruz falan yazılsın. Hatta Forumun girişine de ''utancımızsın'' diye koyalım, Fenerlilere örnek oluruz belki. Malum, Aziz Aziz diye bağırınıyorlar ya kaç gündür, ''isimlerin değil, renklerin aşığı'' lafını hatırlatalım gençlere.

şanlı galatasaray tarihindeki bi lekedir bence kitlenip çöpe atılsın

bu başlık silinecekse hakan şükür başlığını da silelim o zaman siyasetçi oldu artık forumda siyaset yasak...

eskişehirsporlu ümit şike yapmıştır galatasaray'lı ümit değil 2009 sezonuna kadar bizdeki kariyerini konuşma yeridir burası silinmesine gerek yok bence...

bu başlık silinecekse hakan şükür başlığını da silelim o zaman siyasetçi oldu artık forumda siyaset yasak...

eskişehirsporlu ümit şike yapmıştır galatasaray'lı ümit değil 2009 sezonuna kadar bizdeki kariyerini konuşma yeridir burası silinmesine gerek yok bence...

Şike ile Siyaseti aynı kefeye koydunuz ya :005::005::005:

Geri
Üst Alt