Galatasaray Taşınıyor

Pegasus son teklif olarak 8 m vermiş ama Galatasaray yönetimi aynı zamanda salon da yapmasını istiyormuş pegasus'tan . pegasus şu an bir yanıt vermemiş .

Galatasaray yönetiminin 3 senede basketbolda yaptığı bir olumlu iş yok . Hatta hep olumsuz . Şimdi de İpekçi gibi yer varken Sinan Erdem'e gidiyormuşuz . Hey Allah'ım ya .

1 lig şampiyonluğu

Kadınlarda lig,turkiye kupası, avrupa kupası şampiyonluğu

Daha ne yapılsın bu kadar kısa sürede ?

Kast ettiğin. Altyapı. Ve tesis ise 3 senede o işler öyle kolay olmaz.

1 lig şampiyonluğu

Kadınlarda lig,turkiye kupası, avrupa kupası şampiyonluğu

Daha ne yapılsın bu kadar kısa sürede ?

Kast ettiğin. Altyapı. Ve tesis ise 3 senede o işler öyle kolay olmaz.

Yönetim yaptı sanki ? Erkek ve kadın basketbol takımına 4 aydır para ödemeyen yine bizim yönetim değil miydi ? Whalen'i kaçırtan sonra Whalen gittikten sonra "GS ruhuna aykırı" diye açıklama yapan bizim yönetim değil miydi ? Euroleague maçında küfür oldu diye şubeyi kapatmakla tehdit eden sonra açıklamayı silen bizim yönetim değil miydi ? 17 Haziran'daki duruştan sonra bütçeyi daha da yükselteceğiz deyip bütçeyi küçülttüler . Hala mı yönetimin suçu yok ?

Şampiyonluklar oyuncu ve teknik ekibin başarısıdır . Erkek basketbolda şampiyon olduysak Ergin Ataman ve oyuncularımızın , bayan basketbolda şampiyon olduysak Ekrem Memnun ve oyuncularımızın başarısıdır . Yönetim şimdi de onlara ödül olarak bütçeyi küçültme hediyesini veriyor ..!

Yönetim yaptı sanki ? Erkek ve kadın basketbol takımına 4 aydır para ödemeyen yine bizim yönetim değil miydi ? Whalen'i kaçırtan sonra Whalen gittikten sonra "GS ruhuna aykırı" diye açıklama yapan bizim yönetim değil miydi ? Euroleague maçında küfür oldu diye şubeyi kapatmakla tehdit eden sonra açıklamayı silen bizim yönetim değil miydi ? 17 Haziran'daki duruştan sonra bütçeyi daha da yükselteceğiz deyip bütçeyi küçülttüler . Hala mı yönetimin suçu yok ?

yönetimin başarısı değil ergin atamanın başarısı değil oyuncular çöp. kimin başarısı :)

Şampiyonluklar oyuncu ve teknik ekibin başarısıdır . Erkek basketbolda şampiyon olduysak Ergin Ataman ve oyuncularımızın , bayan basketbolda şampiyon olduysak Ekrem Memnun ve oyuncularımızın başarısıdır . Yönetim şimdi de onlara ödül olarak bütçeyi küçültme hediyesini veriyor ..!

Ergin Ataman'ı ve Arroyo'yu ben mi getirdim takıma? Oruç kafaya vurdu herhalde.

Ergin Ataman'ı ve Arroyo'yu ben mi getirdim takıma? Oruç kafaya vurdu herhalde.

Getirmeseydi bir de ? Oktay Mahmuti'den sonra illa ki iyi birisini getirecekti . Arroyo'yu da yönetim değil Ergin Ataman istedi .

Yönetim sadece paralarını verdi hatta bazen de vermedi (!)

Geri
Üst Alt