Mesut Aslan
Kırmızı Üye
- 5 Haziran 2009
- 1.965
- 153
- 1.333
Galatasaray THY
ReReReRaRaRa
ReReReRaRaRa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray yönetiminin 3 senede basketbolda yaptığı bir olumlu iş yok . Hatta hep olumsuz . Şimdi de İpekçi gibi yer varken Sinan Erdem'e gidiyormuşuz . Hey Allah'ım ya .
Galatasaray yönetiminin 3 senede basketbolda yaptığı bir olumlu iş yok . Hatta hep olumsuz . Şimdi de İpekçi gibi yer varken Sinan Erdem'e gidiyormuşuz . Hey Allah'ım ya .
1 lig şampiyonluğu
Kadınlarda lig,turkiye kupası, avrupa kupası şampiyonluğu
Daha ne yapılsın bu kadar kısa sürede ?
Kast ettiğin. Altyapı. Ve tesis ise 3 senede o işler öyle kolay olmaz.
:crushed:
Yönetim yaptı sanki ? Erkek ve kadın basketbol takımına 4 aydır para ödemeyen yine bizim yönetim değil miydi ? Whalen'i kaçırtan sonra Whalen gittikten sonra "GS ruhuna aykırı" diye açıklama yapan bizim yönetim değil miydi ? Euroleague maçında küfür oldu diye şubeyi kapatmakla tehdit eden sonra açıklamayı silen bizim yönetim değil miydi ? 17 Haziran'daki duruştan sonra bütçeyi daha da yükselteceğiz deyip bütçeyi küçülttüler . Hala mı yönetimin suçu yok ?
yönetimin başarısı değil ergin atamanın başarısı değil oyuncular çöp. kimin başarısı![]()
Şampiyonluklar oyuncu ve teknik ekibin başarısıdır . Erkek basketbolda şampiyon olduysak Ergin Ataman ve oyuncularımızın , bayan basketbolda şampiyon olduysak Ekrem Memnun ve oyuncularımızın başarısıdır . Yönetim şimdi de onlara ödül olarak bütçeyi küçültme hediyesini veriyor ..!
Ergin Ataman'ı ve Arroyo'yu ben mi getirdim takıma? Oruç kafaya vurdu herhalde.
Getirmeseydi bir de ? Oktay Mahmuti'den sonra illa ki iyi birisini getirecekti . Arroyo'yu da yönetim değil Ergin Ataman istedi .
Yönetim sadece paralarını verdi hatta bazen de vermedi (!)
geçen yıl planlanıyordu organizasyon yoğunluğu sebebiyle geçilememişti zorunlukla ilgisi yok