Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.818
- 17.588
- 1.868
Hala kararsizim. Yani gerekirse Belcika liginde, Brezilya liginde veya Fransa liginde oynayan bir gence 11 12 milyon verilmesini yeglerdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Risk falan degil abi. Yeter ki sakatlik yasamasin. Bir sey olmaz. Her turlu aldigina yakin veya ustune satarsin.
Piyasanin boyle uctugu noktada aslinda boyle yatirimlarla banka borclarini bile kapatmak oyle kolay ki.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hadi inşallah tanıdığım bi isim değil.
Genç adeboyor diyebilir miyiz
Tutmazsa satarız doğru bir bakış açısı değil. Tetteh tutmazsa zaten şampiyon olamayız, şampiyonluktan gelecek para ve CL'den gelecek para uçacağı için ondan sonra Tetteh'i 50 milyona da okutsak bir boka yaramaz. Genç oyuncu atışlarını öndeki adamımıza top taşıyacak ve rakibi bunaltacak oyunculardan yana kullanmamız gerekir. Forvet ve stoper gibi hayati bölgelere tecrübesiz oyuncu almak bana çok mantıksız geliyor. Aradaki oyuncuları asıl tecrübesiz almak lazım, öne düzgün bir golcü alsan zaten ilk yarı o kadar bokluğa rağmen lider bitirirdik. Bana salakça geliyor ama umarım çok iş yapar da pişman oluruz.
Tetteh tutmazsa zaten şampiyon olamayız .
Tetteh standard liegede oynadıHala kararsizim. Yani gerekirse Belcika liginde, Brezilya liginde veya Fransa liginde oynayan bir gence 11 12 milyon verilmesini yeglerdim.
Tutma konusunda kimsenin garantisi yok. Van Persie gibi adam geldi bu ulkede patates oldu gitti.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eğer gelirse gollerde bu şarkı çalınsın. Tet Teh.
Hangi videodan bu kaniya vardin,paylasirmisin?Adebayor'u sırtına alıp gezdirir renktaş o kadar diyorum