Galatasaray, Tetteh İçin Sparta Prag ile Anlaştı İddiası!

Hala kararsizim. Yani gerekirse Belcika liginde, Brezilya liginde veya Fransa liginde oynayan bir gence 11 12 milyon verilmesini yeglerdim.

Risk falan degil abi. Yeter ki sakatlik yasamasin. Bir sey olmaz. Her turlu aldigina yakin veya ustune satarsin.

Piyasanin boyle uctugu noktada aslinda boyle yatirimlarla banka borclarini bile kapatmak oyle kolay ki.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tutmama ihtimali var 5m falan gibi bir bedele satariz o durumda

Bir de maliden cok sportif risk. Tutmazsa sampiyonlugu unutmak zorunda kaliriz

Tutmazsa satarız doğru bir bakış açısı değil. Tetteh tutmazsa zaten şampiyon olamayız, şampiyonluktan gelecek para ve CL'den gelecek para uçacağı için ondan sonra Tetteh'i 50 milyona da okutsak bir boka yaramaz. Genç oyuncu atışlarını öndeki adamımıza top taşıyacak ve rakibi bunaltacak oyunculardan yana kullanmamız gerekir. Forvet ve stoper gibi hayati bölgelere tecrübesiz oyuncu almak bana çok mantıksız geliyor. Aradaki oyuncuları asıl tecrübesiz almak lazım, öne düzgün bir golcü alsan zaten ilk yarı o kadar bokluğa rağmen lider bitirirdik. Bana salakça geliyor ama umarım çok iş yapar da pişman oluruz.

Tutmazsa satarız doğru bir bakış açısı değil. Tetteh tutmazsa zaten şampiyon olamayız, şampiyonluktan gelecek para ve CL'den gelecek para uçacağı için ondan sonra Tetteh'i 50 milyona da okutsak bir boka yaramaz. Genç oyuncu atışlarını öndeki adamımıza top taşıyacak ve rakibi bunaltacak oyunculardan yana kullanmamız gerekir. Forvet ve stoper gibi hayati bölgelere tecrübesiz oyuncu almak bana çok mantıksız geliyor. Aradaki oyuncuları asıl tecrübesiz almak lazım, öne düzgün bir golcü alsan zaten ilk yarı o kadar bokluğa rağmen lider bitirirdik. Bana salakça geliyor ama umarım çok iş yapar da pişman oluruz.

Tutma konusunda kimsenin garantisi yok. Van Persie gibi adam geldi bu ulkede patates oldu gitti.

Aynı haber 6 saat once takvimde çıkmış.yanlis alarm yine

Tetteh tutmazsa zaten şampiyon olamayız .
5_dursun-ozbek-inanmayan-otobuse-binmesin_147964820418.jpg

Eğer gelirse gollerde bu şarkı çalınsın. Tet Teh.

adam dev gibi yıkılmıyor ve genç tutarsa seneye 25m euroya satılabilir. genç oyuncu alınması taraftarıyım ben.

Santrfor mevkii, diğer hepsinden daha çok 'doğuştan yetenek' gerektirir. ''Santrfor olunmaz, doğulur'' yani...

Elbette kesin kanaat oluşturabilecek kadar izleme şansım olmadı ancak izlediğim videolarda o hissi hiç vermedi bana. Mesela hemen aklıma gelenlerden Theofanis Gekas' ın iyi oynadığı iki maçtan iki dakikalık bir video hazırlayabilsem ne demek istediğimi daha iyi anlatırdım. Sezgi, pozisyon alma, 'step oryantasyon', şut-pas-dripling tercihi, vuruş kalitesi vs vs vs...

Tutma konusunda kimsenin garantisi yok. Van Persie gibi adam geldi bu ulkede patates oldu gitti.

Van Persie geldiğinde baya leşti, ondan önceki 2-3 senede fizik durumu baya yerlerdeydi zaten, iyi kötü izliyordum Premier ligi. Fenere geldiğini de unutmamak lazım tabi xd Kimsenin tutma ihtimali yok tabi de fiziki olarak çok düşüşe geçmemiş, az çok büyük takım tecrübesi olan, belirli bir potansiyeldeki oyuncunun bizde tutmaması zor bence.

Demek kimin ne kadar pay alacağına karar verdiler sonunda. Bu Marcao'dan daha yağlı bir iş olacak gibi. 3-3,5 arası paylaşılmıştır diye düşünüyorum.

1 sene sonra 20 Milyona satılır mı bu adam falan diyecek tayfa şuan 7.5 için yangın çıkartmış, Bu adam gelmez zaten merak etmeyin alacak çap yok.

Ya arkadaşlar biraz önce videolarını izledim, Eren Derdiyok vol2. gibi görünüyor. Iskalar mı dersiniz, topları ayağına dolaştırmaları mı dersiniz, topa vuruşları dengesiz ve yavaş mı dersiniz, alakasız paslar mı dersiniz, komedi top kaptırmaları mı dersiniz.... Yani anlatıldığı gibi bir profil çizmiyor. Bir bakın isterseniz ben mi yanılıyorum anlamadım ki?

Not: Hele son vuruşları resmen fazia ;D

Fm profili var mi

Geri
Üst Alt