Galatasaray Token Genel Başlığı

Ulan konuda konuşurken alanlar olduysa iyi para kazanmışlar :D

NFT için ayrı başlık bulamadım.

Sadece 100 adet mi satılacak? Sayı olarak biraz az olmamış mı? Yani hepsi satılsa bile 185 bin euro mu kazanacağız maksimum? Nft işinden anlamıyorum ama sanki az sayıda olmuş gibi.
Nft ne kadar azsa o kadar değerli
Mona lisa tablosu gibi

Umarım satarız ama NFT'Lerin %99'u aylar içinde değersizlenecek alakasız eşyalar. Bırakın dostumun düşmanımın bile NFT almasını istemem.

Umarım satarız ama NFT'Lerin %99'u aylar içinde değersizlenecek alakasız eşyalar. Bırakın dostumun düşmanımın bile NFT almasını istemem.
Digital dünyanın sanatları
Güçlü bir söylem sizinkisi
Distopya filmleri gibi bir halede bürünebilir dünya

Sadece 100 adet mi satılacak? Sayı olarak biraz az olmamış mı? Yani hepsi satılsa bile 185 bin euro mu kazanacağız maksimum? Nft işinden anlamıyorum ama sanki az sayıda olmuş gibi.

Daha farklı koleksiyonlar gelir. Bu Ali SamiYen koleksiyonu. Fatih Terim, Baba Gündüz, Yalçın Granit vs... şeklinde koleksiyonlar çıkar daha.

Admirim fb token için öngörülerin hala geçerli mi?
Evet geçerli ama oradaki mantığı anlatayım.

Fener tokenın bildiğim kadarıyla toplam arzı 190 milyon adet. İlk arzda 20 milyon, ikincisinde 500 bin adet sattılar. Şu an 500 bin dolaşımda ama 20 milyon adet 9 ay sonra dolaşıma girecek.

Burada kilit nokta dolaşımda 500 bin adet olması, 20 milyon adetin kilidi açılmaya yaklaştıkça piyasa düşüş trendine girecektir çünkü bir anda piyasada 500 bin değil 20.5 milyon adet olacak, o yüzden o tarihe kadar olabildiğince yükseltme eğiliminde olacaklardır ama bu bir anda olacaktır yani düzenli bir yükseliş trendi olmaz, beklentiyle pump olur ve geri döner.

Galatasaray tokenın şampiyonluk ihtimali doğduğunda 300 liraya fırlayıp dönmesi gibi hızlı bir hareket olacaktır.

Geri
Üst Alt