- 1 Mayıs 2018
- 52.962
- 43.359
- 3.298
Torreira - Ndombele(kira)
offf anam offffff
offf anam offffff
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligi osurturlarTorreira - Ndombele(kira)
offf anam offffff
Ligi osurturlar
Baska turlusu zor. Gunceli 20 herifin.kiralık ?
İyidir bakanım senden nabernaber bemih
Biz Belhanda gibi bir kazmaya kontratının son senesinde 10 vermiş bir takımız.Arsenal 8 istiyordu sanırım. Son senesi.
Baska turlusu zor. Gunceli 20 herifin.
Arsenal febenin ingiltere şubesi gibi yaw. Hiç ettigi kacinci adam bu
Arsenal e gittiği sezonda ismimiz geçmişti. Savaşçı biri duran top konusunda da iyi bence ancak bu sezon fiorentina nin en iyi adamıydı bırakmazlar sanmıyorum.
Şimdi Hasan soyledi oyleymis.son senesi
Ustad adam makine gibi oyunu okumasi sakinligi yon vermesi ve caliskanligi pulgar filan topcu degil gercekten cok iyi oyuncu fark yaratirPulgar icinde boyle bir yorum okumustum, sonuc malum..
Ben tanimiyorum bilmiyorum bu oyuncuyu. Tek istedigim ortasahaya dominant ve defansif farkindaligi olan en az bir oyuncu alinmasi.
Biz Belhanda gibi bir kazmaya kontratının son senesinde 10 vermiş bir takımız.
Doğruysa tam bir fırsat transferi. Ama ben ihtimal vermiyorum maalesef, hele hele Avrupa veya Konferans Ligine dahi katılmadığımız bir sezonda.
Pulgar son haftalarda gayet iyiydi bu arada kamp yemeyen ve hazır olmayan her oyuncunun alışma süresi olur.Pulgar icinde boyle bir yorum okumustum, sonuc malum..
Ben tanimiyorum bilmiyorum bu oyuncuyu. Tek istedigim ortasahaya dominant ve defansif farkindaligi olan en az bir oyuncu alinmasi.
Son dönem İngiltere ligi takip edemedim, isminide duymamıştım. Yok mu skills videosu atacak![]()
Pulgar ile farklı tarzları var. Şahsen ben çok beğenirdim ama Arsenalde gözden düştükten sonra izlemedim. Gelirse bizim orta sahaya level atlatır ama o level şampiyon yapar mı şüpheliyim.Pulgar icinde boyle bir yorum okumustum, sonuc malum..