Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.340
- 16.909
- 2.073
Bruma faciasını örtbas etmek için haber yapmışlar. Mehmet ayan ve ligradyo'dan çıkmış haber.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
metin bey kelime oyunu yapmasın. nasıl sonuclanan birsey yok? cas süreci devam ediyorsa birsey aleyhimize sonuclanmıs ki cas'a gitmisiz.Metin Öztürk: "Domenec Torrent konusunda sonuçlanan bir şey yok, CAS süreci devam ediyor. Dava en az 2 yıl sürecek." (A Spor)
Burak bAŞKan diyenleri piste alalim
Torrent’in kontratında özel fesih maddeleri var. Buna göre; Torrent, Galatasaray’dan gönderildikten sonra bir başka takımı çalıştırsa dahi Sarı-Kırmızılılar gelecek sezona ait 1.5 milyon Avro’luk hak edişini İspanyol hocaya ödemekle yükümlü. Dünya futbolunda pek örneği görülmemiş bu madde kapsamında, 1.5 milyon Avro, 10 taksitle ödenebilecek. Kontratta “Kulüp, bu rakamdan indirim talep edemez” ifadesi yer alıyor. Burak Elmas ve yönetim, yolları ayırmak için Torrent’le yapacağı görüşmede anlaşamazsa, 1.5 milyon Avro’yu ödemek zorunda. Kontratta bu para dışında tazminat hükmü yok.
@ÜnsalBurak bAŞKan diyenleri piste alalim
Evet dedim ya görevden ayrılırken üzdü, şimdide üzüyor diyeimparatorrent diyordun bi aralar murat yanut
böyle kalitesiz birini beğenmekte tam sana yakışırdı muratımEvet dedim ya görevden ayrılırken üzdü, şimdide üzüyor diye![]()
Sende uzuyorsun yahu.. bu hayata üzülmeye gelmisimböyle kalitesiz birini beğenmekte tam sana yakışırdı muratım
Terim sonra Okan gelse yerlerdi Okan'i. Sene sonu da giderdi. Terim sonra kim gelirse gelsin yerlerdi. Ancak basarili olursa yemezlerdi ama o kadroyla basari cok zordu bence.Terim'den sonra Okan'ın yenilmeyeceğini düşünseydim hep dedim istediğim td o diye.
Hiç de böyle şeyler yaşanmazdı. Burak Elmas'ın seçilmesi hataydı asıl. Hiç sıcak bakmadığım adaydı, keşke yanıltsaydı.
Terim sonra Okan gelse yerlerdi Okan'i. Sene sonu da giderdi. Terim sonra kim gelirse gelsin yerlerdi. Ancak basarili olursa yemezlerdi ama o kadroyla basari cok zordu bence.