Galatasaray Torrent'e Tazminat Ödeyecek İddiası

Bruma faciasını örtbas etmek için haber yapmışlar. Mehmet ayan ve ligradyo'dan çıkmış haber.

Fatih Terim’le sezonu bitirip Okan’ı getirecektik.

zaten Fatih hoca istifa etmeye niyetliydi hocam sezon sonuna kadar kal güzelce yollarımızı ayıralım dense itiraz etmeyecekti.

Torrent morrent rezil ettiler kulübü.

Ulan çaycı.
Ama suç bunda değil. Herif 500 bin verilseydi koşarak gelirdi ama Galatasaray kulübü tarihi en kötü başkanı 4-5 katını teklif etmiş.

Abi fesih dediğin şey zaten tek taraflı olur. Karşılıklı fesih diye bir muhabbet sadece sözde olabilir hukuken benim bildiğim yok öyle bir şey.

Ama şöyle bir şey yazmış vaktinde Cumhuriyet (Cumhur Önder Arslan):

Torrent’in kontratında özel fesih maddeleri var. Buna göre; Torrent, Galatasaray’dan gönderildikten sonra bir başka takımı çalıştırsa dahi Sarı-Kırmızılılar gelecek sezona ait 1.5 milyon Avro’luk hak edişini İspanyol hocaya ödemekle yükümlü. Dünya futbolunda pek örneği görülmemiş bu madde kapsamında, 1.5 milyon Avro, 10 taksitle ödenebilecek. Kontratta “Kulüp, bu rakamdan indirim talep edemez” ifadesi yer alıyor. Burak Elmas ve yönetim, yolları ayırmak için Torrent’le yapacağı görüşmede anlaşamazsa, 1.5 milyon Avro’yu ödemek zorunda. Kontratta bu para dışında tazminat hükmü yok.

Bir, bu nasıl bir maddedir anasını satayım, teknik olarak nasıl mümkün oldu merak ediyorum. Sevr Anlaşması mı imzaladık herifle?
İkincisi de böyle bir maddeyi koyanın ben kafasına s.çayım şaka mı bu lan? Stajyerin teki için kulübün parasını çöpe atmışlar resmen.

brumaya gülüyorduk başımıza gelene bak bütün klupler kötü yönetiliyor

Kim getirdiyse Torrent’i teknik direktör diye, o ödesin.

belki biraz duser bu para zaten amac isi uzatmak fiyati dusurmek ve nakit parayi baska yerde kullanmakti tazminat odeyecegimiz zaten asikardi.

kume dusmekten kurtardıgı ıcın verılebılecek bi ücret

ftden sonra aldıgı enkaz cok zor toparlandı

Terim'den sonra Okan'ın yenilmeyeceğini düşünseydim hep dedim istediğim td o diye.
Hiç de böyle şeyler yaşanmazdı. Burak Elmas'ın seçilmesi hataydı asıl. Hiç sıcak bakmadığım adaydı, keşke yanıltsaydı.
Terim sonra Okan gelse yerlerdi Okan'i. Sene sonu da giderdi. Terim sonra kim gelirse gelsin yerlerdi. Ancak basarili olursa yemezlerdi ama o kadroyla basari cok zordu bence.

Terim sonra Okan gelse yerlerdi Okan'i. Sene sonu da giderdi. Terim sonra kim gelirse gelsin yerlerdi. Ancak basarili olursa yemezlerdi ama o kadroyla basari cok zordu bence.

O yüzden zaten buna sıcak bakıldı.
Çünkü zaten herkes biliyordu ki o kadronun sonu bu, gelen de dehlenecek. Sözleşmesi yanlıştı. Ama başımızdaki de başkan değildi zaten.

Adamın hakkı. Açıkçası bana da böyle bir imkan verilseydi hiçbir aidiyetimin olmadığı kulübe karşı, kullanırdım. Asıl suçlu Torrent değil ona bu parayı verende.

Fatih hoca sezon sonu gönderilecekti veya gönderildi yerine bir yerli ile devam edilecekti. Yapılanma muhabbeti ayağına külübe borç geçirdiler. Gördük yapılanmayı.

Geri
Üst Alt