Galatasaray Torrent'e Tazminat Ödeyecek İddiası

Arif Çelik

Berlin Panteri
Galatasaray, Domenec Torrent ve ekibinin haksız fesih iddiasıyla FIFA nezdinde açtığı davayı kazandığını ve Domenec Torrent ile 4 yardımcı antrenöre toplam 2 milyon 634 bin euro ödeneceğini açıkladı.

Galatasaray: "Söz konusu karar Galatasaray Sportif tarafından CAS nezdinde temyiz edilmiş olup, CAS nezdinde yargılama devam etmektedir."

Galatasaray, Domenec Torrent ve ekibinin haksız fesih iddiasıyla FIFA nezdinde açtığı davayı kazandığını ve Domenec Torrent ile 4 yardımcı antrenöre toplam 2 milyon 634 bin euro ödeneceğini açıkladı.
Işıtan Gün ve Burak Elmas kına yaksınlar. Hayatı boyunca bir daha takım çalıştıramayacak vasatlıkta bir adamı alıp, emekli ettik resmen.

Galatasaray: "Söz konusu karar Galatasaray Sportif tarafından CAS nezdinde temyiz edilmiş olup, CAS nezdinde yargılama devam etmektedir."

Hocam burda öyle bir anlatım bozukluğu var ki 5 farklı varyasyon da birbiriyle çelişiyor. Galatasaray mi kazandı davayı? Torrent mi kazandı? 2.634.000 Euro zaten ödememiz gereken meblağ mi idi yoksa ekstra ceza olarak mi ödüyoruz hicbirsey anlamadım.

1674223966162.png
14693-90928227-7EDA-459D-91E1-C7B0D8257DD9-0-1468142803.gif

Hocam burda öyle bir anlatım bozukluğu var ki 5 farklı varyasyon da birbiriyle çelişiyor. Galatasaray mi kazandı davayı? Torrent mi kazandı? 2.634.000 Euro zaten ödememiz gereken meblağ mi idi yoksa ekstra ceza olarak mi ödüyoruz hicbirsey anlamadım.
torrent ve 4 yardımcısına toplam 2 milyon 634 bin euro tazminat ödeyeceğiz.

Burak elmas ve fenerli çetesini kulüp üyeliğinden atmak lazımdı kulübün altına dinamit koydular hemde bilerek isteyerek

Dome dayının parasını Işıtan ve Elmas ödemeli.

Görevden el cektirildikten sonra üzülmüştüm, şimdi yine üzdü. Her halükarda uzuyorsun sn Y.orrent

Herif 2,149 milyon istiyordu yaziyor ilk haberde. O ekstra 500 bin kime gidiyor?

Çaykur Rizespor burda bile peşini bırakmıyo yav :D Nasıl 1 denk geliştir bu böyle yav :D

gsc-komik-1.JPG

torrent ve 4 yardımcısına toplam 2 milyon 634 bin euro tazminat ödeyeceğiz.
Dava CAS'ta yani kesin değil. Ama süreç uzar sonunda kazanır karşı taraf. Şöyle de olabilir karşı taraf ile bu arada görüşülüp peşin ama daha az bir para ile orta yolda bulunabilir. Örnek 1.8 peşin tekte ödeyelim dava çözülsün gibi bir anlaşmada olabilir.

Nihat Kırmızı yarması nerede? O herifle beraber Işıtan ve Belmas ihraç yemeli

Geri
Üst Alt