Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray A2 Takım Maç Takip Başlığı

lig tv de yayınlancak nazilli-bayrampaşa maçında a2 den kiralık giden oyuncumuz serkan göksu yu izleyebilirsiniz az sonra başlayacak maç.

diğer kiralık oyuncumuz erdi güncan ilk 18 de yok.

altyapı konusu açılınca transfer nöbetine yazdık , burdada bulunsun....ayrıca önceki sayfalar incelenirse bu oyuncularından bazılarına ilişkin yaptığım değerlendirmler bulunabilir.(sayfa 32-33)

şöyle bir a2 ve diğer akademi takımları ile igili değerlendirme yapalım...

kaleciler - - eskiden çok büyük kaleci sorunu yaşardık fakat gerçekten bu aralar çok iyi bir kaleci potansiyelimiz var altyapıda..a2 den muhammed alperen uysal , u18 den birkan tetik ve u15 den anıl özer çok büyük potansiyele sahipler. özellikle u15 den anıl özer kendini bozmassa çok ümitliyim bu çocuktan.

defans - - u15 den sefa özdemir gelecek vaad eden bir oyuncu solbek ve stoper oynar defansif olarak gayet iyi, u16 dan stoper abdülkadir cansız ı çok beğeniyorum pozisyonuna göre gayet hızlı ve hava toplarında çok iyi , fizik olarak biraz daha gelişirse ileride milli takım seviyesinde olur diye düşünüyorum.. a2den stoperler sadık ve özellikle emrecan coşkun potansiyelleri olan oyuncular fakat alt liglerde kiralama yoluyla tecrübeye ihtiyaçları var...gelelim hüseyin tokmak a..şu anda herhangi bir ptt.1lig takımında banko oynar sağbek de , a takıma alınmalı bu yıl diye düşünüyorum, kupa maçlarında ve öne geçilen maçlarda tecrübe kazandırılmalı.

orta saha - - birhan vatansever i a takım la idmanlarına çıkarken çok kez gördük bu yıl, bu yıl birçok turnuva kazanan u16 milli takımının değişilmezlerinden, orta sahanın ortasında oynuyor ,ileri için potansiyeli olsada fizik olarak geliştirmeli kendini..yine u16 dan doğuş can incedere iki kanatdada oynuyor , oda u16 milli takımında da ilk 11 oyuncusu..çok teknik bir çocuk inşallah bozmaz kendisini..u17 den berk yıldız ı herkes biliyor zaten, tekniği, hızı çok iyi, fiziki olarak büyük gelişim gösterdi geçen yıla göre fakat takım oyununda biraz zayıf gibi..a2 den bayrampaşa ya kiralık giden serkan göksu dan çok ümitliyim, mertan ise istenilen gelişimi gösteremedi malesef..a2 den seçkin doğan kanatlarda oynuyor bu çocuktan ümitliyim fakat a2 de 1 yıl daha görmek lazım..u17 den altuğ taş da ileride gelişmesini beklediğim oyunculardan..

forvet - u15 den muhammet yeşilyurt fiziki olarak çok iyi durumda potansiyelli bir çocuk 30 a yakın golü var , u17 den serdar demir gelecekte milli takımda olmasını beklediğim bir oyuncu ,çok uzun olmamasına rağmen hava toplarında çok iyi , sırtı dönük oyunda arkadaşlarına çok iyi servis yapıyor, gol vuruşu olarak eksikleri var , gol sayısı çok olmasada daha iyi olacak diye düşünüyorum..a2 den berk ismail ünsal ise beklenen seviyeye gelmedi 1-2 yıl kiraya gitmeye ihtiyacı var bana göre .

ayrıca akademi den haberdar olmak isterseniz buyurun.. hesap bana ait

https://twitter.com/GSfutbolakademi

Mladen Ramljak Turnuvası

-

Dinamo Zagreb U18 -4-1- Galatasaray U18 - Gol - (Samet YILMAZ (@Samettt10) )

maçın ikinci yarısını izleme fırsatı buldum..güzel bir frikik golü attık fakat savunam rezil ötesi. u16 dan daha önce beğendimi söylediğim abdülkadir cansız girdikten sonra defans biraz toplandı. u17 den serdar ,berk yıldız , hüseyin altuğ taş , berkay kamay da kadroya dahil olmuş..berk geç girdi oyuna 2 aydır sakattı..altuğ ise pekde iyi değildi.

Mladen Ramljak Turnuvası

-

Aarhus U18 -3-1- Galatasaray U18 - Gol - ( Serdar DEMİR )

maçı izleme fırsatı bulamadım .bugünlük bir yorum yapmak mümkün değil..golü beğendiğimi çok kez söylediğim u17 den serdar demir in atması sevindirici.

Mladen Ramljak Turnuvası

-

Zenit St. Petersburg U18 -2-1- Galatasaray U18 - Gol - ( Mehmet BAYRAM )

Dinamo Zagreb, HNK Hajduk, Aarhus GF, Valencia CF, FC Porto, FC Zenit, Udinese Calcio ve bizim katıldığımız turnuvada sonuncu olduk..normal sonuç..daha öncede söylediğim gibi elimizdeki en kötü jenerasyon..allah seneye u19 şampiyonlar liginde yardımcıları olsun..

finalde hajduk u 7-2 yenen ev sahibi dinamo zagreb şampiyon oldu.

Yazıklar olsun Türkiye genç takımlarda sözde en iyi kulüplerden biriydik ama düştüğümüz durumlara bak.A2 liginde yokları oynuyoruz ve bir tane bile sol bek çıkmadı şu takımdan.

93-94 doğumlu 14 oyuncu var. Muhtemelen Anıl Dilaver ile 15. 95lilerden bayağı oyuncu almak lazım.

akademi twitter hesabını takip ediyorsan görmüş olaman lazım . geçen yılın u17 siden 3 oyuncu çıktı yukarı .ayrıca geçen yıldan a2 de kalan 10-12 kişilk bir grup var. ayrıca u19 da geniş bir kadro oluşturuldu. her hafta alternatif 1-2 oyuncuyu yukarı verirler tahminimce. bu yıl a2 den bir başarı beklemek yanlış olur. ağırlık şampiyonlar ligi oynayacaklarından u19 a verildi.

Doğru düzgün bilgi yok zaten hazırlık maçları hakkında. Kadro tahmini bile yapamıyorum. 96lıları mı alacaklar yoksa A Takımdan mı alacaklar belli değil.

akademi twitter hesabını takip ediyorsan görmüş olaman lazım . geçen yılın u17 siden 3 oyuncu çıktı yukarı .ayrıca geçen yıldan a2 de kalan 10-12 kişilk bir grup var. ayrıca u19 da geniş bir kadro oluşturuldu. her hafta alternatif 1-2 oyuncuyu yukarı verirler tahminimce. bu yıl a2 den bir başarı beklemek yanlış olur. ağırlık şampiyonlar ligi oynayacaklarından u19 a verildi.

Anıl ve Yiğit ile ilgili bir şey varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt