Cevap: Galatasaray A2 Takım Maç Takip Başlığı
altyapı konusu açılınca transfer nöbetine yazdık , burdada bulunsun....ayrıca önceki sayfalar incelenirse bu oyuncularından bazılarına ilişkin yaptığım değerlendirmler bulunabilir.(sayfa 32-33)
şöyle bir a2 ve diğer akademi takımları ile igili değerlendirme yapalım...
kaleciler - - eskiden çok büyük kaleci sorunu yaşardık fakat gerçekten bu aralar çok iyi bir kaleci potansiyelimiz var altyapıda..a2 den m
uhammed alperen uysal , u18 den
birkan tetik ve u15 den
anıl özer çok büyük potansiyele sahipler. özellikle u15 den anıl özer kendini bozmassa çok ümitliyim bu çocuktan.
defans - - u15 den
sefa özdemir gelecek vaad eden bir oyuncu solbek ve stoper oynar defansif olarak gayet iyi, u16 dan stoper
abdülkadir cansız ı çok beğeniyorum pozisyonuna göre gayet hızlı ve hava toplarında çok iyi , fizik olarak biraz daha gelişirse ileride milli takım seviyesinde olur diye düşünüyorum.. a2den stoperler
sadık ve özellikle
emrecan coşkun potansiyelleri olan oyuncular fakat alt liglerde kiralama yoluyla tecrübeye ihtiyaçları var...gelelim
hüseyin tokmak a..şu anda herhangi bir ptt.1lig takımında banko oynar sağbek de , a takıma alınmalı bu yıl diye düşünüyorum, kupa maçlarında ve öne geçilen maçlarda tecrübe kazandırılmalı.
orta saha - -
birhan vatansever i a takım la idmanlarına çıkarken çok kez gördük bu yıl, bu yıl birçok turnuva kazanan u16 milli takımının değişilmezlerinden, orta sahanın ortasında oynuyor ,ileri için potansiyeli olsada fizik olarak geliştirmeli kendini..yine u16 dan
doğuş can incedere iki kanatdada oynuyor , oda u16 milli takımında da ilk 11 oyuncusu..çok teknik bir çocuk inşallah bozmaz kendisini..u17 den
berk yıldız ı herkes biliyor zaten, tekniği, hızı çok iyi, fiziki olarak büyük gelişim gösterdi geçen yıla göre fakat takım oyununda biraz zayıf gibi..a2 den bayrampaşa ya kiralık giden
serkan göksu dan çok ümitliyim,
mertan ise istenilen gelişimi gösteremedi malesef..a2 den
seçkin doğan kanatlarda oynuyor bu çocuktan ümitliyim fakat a2 de 1 yıl daha görmek lazım..u17 den
altuğ taş da ileride gelişmesini beklediğim oyunculardan..
forvet - u15 den
muhammet yeşilyurt fiziki olarak çok iyi durumda potansiyelli bir çocuk 30 a yakın golü var , u17 den
serdar demir gelecekte milli takımda olmasını beklediğim bir oyuncu ,çok uzun olmamasına rağmen hava toplarında çok iyi , sırtı dönük oyunda arkadaşlarına çok iyi servis yapıyor, gol vuruşu olarak eksikleri var , gol sayısı çok olmasada daha iyi olacak diye düşünüyorum..a2 den
berk ismail ünsal ise beklenen seviyeye gelmedi 1-2 yıl kiraya gitmeye ihtiyacı var bana göre .
ayrıca akademi den haberdar olmak isterseniz buyurun.. hesap bana ait
https://twitter.com/GSfutbolakademi