Cevap: Galatasaray A2 Takım Maç Takip Başlığı
bugün ankarada
u16-ankaragücü-0-0-galatasaray
u17-ankaragücü-3-3-galatasaray
maçlarını izledim..şöyle ufakdan bir yorum yapalım.. (
https://twitter.com/GSfutbolakademi) (hesap bana ait)
u16 takımında milli takımda olan birhan vatansever--volkan pala--doğuş can incdere yoktu..takımdada birşey yoktu aslında..takımda öne çıkan ve çok beğendiğim tek bir oyuncu vardı..
abdülkadir cansız (stoper) : pozisyonuna göre çok hızlı - hava toplarında hatasızdı - iki ayağında çok iyi kullanıyor - ilk müdahelelerde çok iyiydi -fizik olarak biraz daha gelişirse çok iyi bir stoper olabilir.
u17
takımı ikiye ayırmak gerek; ileri dörtlü ve diğerleri...kaleci-ortasahadaki ikilisi ve defans dörtlüsü evlere şenlikdi..ankaragücü 4 kere geldi 3 gol buldu..
gelelim ileri dörtlüye --
berk yıldız -- hüseyin altuğ taş -- berkay kamay
-------------serdar demir-------
berk yıldız : ilk 15 dk solda başladı dağa sonra sağda oynadı..yetemek olarak yaşıtlarının 5-10 kat ilerisinde - hız inanılmaz - yan topları gayet isabetli -bir gol ve 1 asist le oynadı (gol 1 metreden boş kaleye) - ankaragücü takım belli bir süreden sonra iki kişi ile tuttu berk i --fiziğini geliştimeli biraz daha - tek sorunn saha dışında takım arkadaşlarıyla çok ayrı takılıyor gibi geldi bana..
hüseyin altuğ taş ve
berkay kamay : ikiside gayet iyidiler..özellikle berkay topsuz çok hızlı ve yetenkli bir çocuk , fizik olarakda çok iyi durumda , altuğ ise top ayağındayken daha iyi, saha görüşü ve şutları gayet iyi. ceza sahasında girdiği bir pozisyonda arka direğe topu çok iyi gönderdi ve 1 gol kaydetti..
gelelim en beğendiğim oyuncuya..
serdar demir (santrafor) : tam olarak bir santrafor fiziği olmasada , santrafor hareketleri , top kontrolü ve arkdaşlarına servisi , topla dönüşleri ,hızı muazzamdı..hava toplarında biraz daha kendini geliştirirse çok iyi bir oyuncu çıkabilir altyapımzıdan. 1 gol ve 1 asistle oynadı..takımın kesinlikle en iyisiydi..