Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde E Grubu'nda Yer Alacak

Frankfurt mu lazio mu deseniz lazioyu seçerim
oly mi marsilya mı derseniz marsilya derim

Hücum gücümüzü arttırırsak ve gedson takviyesi gelirse 1.lik neden olmasın
Olimpiakos bayağı güçlü kadro kurdu, frankfurt zaten iyi takim. Güzel maçlar izleyecez heyecanlandım açıkçası

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu 3 takım da şu anki PSV'den iyi değil bence savunma anlayışımızı biraz daha geliştirirsek 1.çıkabiliriz gruptan

Ha bir de Marcao meselesinin çözülmesi lazım maçlar başlayana kadar

Marsilyayi icerde yener,disarda puan aliriz.lazio da yedeklerle falan cikabilir maclara.2013te istanbulda yedeklerle cikmadilar mi fenere karsi?hemde ceyrek final falandi sanirim

Ben içerde yeneceğimizi düşünüyorum. Takımımız bana güven veriyor karamsarlığa kapılmakta pek istemiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun..
Muslera 'nın bir zahmet Avrupa maçlarında kendine gelmesi lazım, bir de Marcao konusunda karara varıp ya gitsin ya da Avrupa maçlarında oynasın

Şu takıma Nelsson 'u Cicaldau 'su Morutan'ı katılacak umuyorum ki Halil ve Harroui transferleri yapılır. Henüz doğru düzgün yararlanamadığımız E.Kılınç ve Mostafa Mohamed gibi oyuncularımız var ben de ümitliyim takımdan

Muslera 'nın bir zahmet Avrupa maçlarında kendine gelmesi lazım, bir de Marcao konusunda karara varıp ya gitsin ya da Avrupa maçlarında oynasın

Şu takıma Nelsson 'u Cicaldau 'su Morutan'ı katılacak umuyorum ki Halil ve Harroui transferleri yapılır. Henüz doğru düzgün yararlanamadığımız E.Kılınç ve Mostafa Mohamed gibi oyuncularımız var ben de ümitliyim takımdan
Kesinlikle katılıyorum.

Muslera'ya çok ciddi bir alternatif şart gerektiği zaman formayı verebileceğin bir isim olmalı.

Mohamed eğer kendine gelirse "ki inşallah gelir" en büyük silahımız olur.

Marcao bence kesinlikle kalmalı. Eğer gidecekse bile stoper çekmemiz gerekiyor "gerekirse as stoper olabilecek" Alpaslan-Işık Kaan rotasyonu ile gitmez bu iş.

Olimpiakos bayağı güçlü kadro kurdu, frankfurt zaten iyi takim. Güzel maçlar izleyecez heyecanlandım açıkçası

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kadrodaki gençler için de iyi bir tecrübe olacak, güzel maçlar bekliyorum ben de. Sergiledikleri her iyi performans kendilerine ve bize + olarak geri dönecek

Tam istediğim seviyede bir grup oldu.Galatasaray en dandik Avrupa turnuvasında dahi mücadele etse rakipleri dişine göre olmalıdır.

Gs - Lazio 1-2
Lazio Gs 3-0
Gs Moskova 2-1
moskova gs 1-1
Gs marsilya 1-1
Marsilya gs 2-0

5 puan ile yeterli olurmu conference icin
Dün uel 3.sü ile konferans 2.si play off oynayacak gibi bir bilgi vardı burda o uelde devam etmek içinmi konferansta devam etmek içinmi geçerli olacak acaba

Şu içerdeki maçlarda %50 doluluk şartının da kaldırılması lazım aşı olanların tamamı doldursun işte stadı

İçerdeki seyrici desteği çok önemli aynı kalibredeki takımlar çünkü maçlar kafa kafaya geçecektir

Dün uel 3.sü ile konferans 2.si play off oynayacak gibi bir bilgi vardı burda o uelde devam etmek içinmi konferansta devam etmek içinmi geçerli olacak acaba

Konferansta devam etmek için play off maçına çıkıyon Konferansta grubu 2.bitiren bi takımla.

Fenerbahçe, D Grubu’nda; Olympiakos, Frankfurt ve Antwerp ile eşleşti.

Galatasaray ise E Grubu’nda; Lazio, Lokomotiv Moskova ve Marsilya ile eşleşti.

İŞTE UEFA AVRUPA LİGİ GRUPLARI;​

A GRUBU: Lyon, Rangers, Sparta Prag, Brondby

B GRUBU: Monaco, PSV, Real Sociedad, Sturm Graz

C GRUBU: Napoli, Leicester City, Spartak Moskova, Legia Varşova

D GRUBU: Olympiakos, Frankfurt, FENERBAHÇE, Antwerp

E GRUBU: Lazio, Lokomotiv Moskova, Marsilya, GALATASARAY

F GRUBU:
Braga, Kızılyıldız, Ludogorets, Midtjylland

G GRUBU: Bayer Leverkusen, Celtic, Real Betis, Ferencvaros

H GRUBU: Dinamo Zagreb, Genk, West Ham, Rapid Wien

Grup maçları 16 Eylül Perşembe günü başlayıp 9 Aralık Perşembe günü sona erecek. UEFA Avrupa Ligi'nde final 18 Mayıs 2022 tarihinde oynanacak.

F grubuna niye düşemedik.

S gibi 1 kura. Gruptan çıkmak imkansız değil tabiki ama zor. Son yıllardaki oyuna bakınca rahatlıkla veda edebileceğimizi söylerim.

Şikeciler bize göre kolay kura çekti şansları bizde yüksek.

Tam bir Pazarlama grubu muhammed, morutan, cica, barış, kerem, taylan, berkan, boey, nelsson, marcao baya pazarlanacak topçumuz var bu vitrini iyi değerlendirmek lazım. İtalya ve Fransada transfer haberleri hep oynadıkları Avrupa maçlarından sonra ortaya çıkar.

Geri
Üst Alt