Tier 1 Galatasaray, Ugochukwu Transferini Bitiriyor

Istermisiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    99
  • Anket kapatılmış .
Futboldan anlamadıklarına veya salak olduklarına dair fikri neye dayanarak edindiniz?

Ben Uğur'u severim ayrıca. Transfer dönemlerinde zaman zaman açtığı yangın modunun hayrını görmüşlüğümüz vardır camia olarak. Serdar Kelleci'yi ise çok tanımam.

Ayrıca Lesley transferi ile alakalı iyi konuşan bir tane adam görmedim daha.

Uğur'un futbolcu uzmanlığı

Serdar içinde sıraçhan diye bir futbolcu vardı bizde ikinci ligden gelen takımın en iyi orta sahası diye görüş bildirmişti o sırada torreiralar, sergiolar falan var takımda sonra gitti bi tane youtube videosundan oyuncu bulmuş 18 yaşında afrikalı geleceğin kantesi diye oyuncuyu önerdi çocuk 20 yaşında futbolu bıraktı

Top kullanması zayıf demişler, ileri oynamıyormuş pek. Yana, geriye...

Açıkçası ismi Ucukhwucku olan siyahi bir orta sahanın sağdan sola, soldan sağa, stoperlere ve geriye pastan başka bir pas veremeyeceğini tahmin etmek zor olmamalı.

Uğur'un futbolcu uzmanlığı

Serdar içinde sıraçhan diye bir futbolcu vardı bizde ikinci ligden gelen takımın en iyi orta sahası diye görüş bildirmişti o sırada torreiralar, sergiolar falan var takımda sonra gitti bi tane youtube videosundan oyuncu bulmuş 18 yaşında afrikalı geleceğin kantesi diye oyuncuyu önerdi çocuk 20 yaşında futbolu bıraktı

Erman amcayı hoş görmek lazım.

Elimizde sara adında brezilyalı var kendisi de duran top harici ileri pas verebildiğini, ilerdeki pozisyonları doğru değerlendirebildiğini göremedik.
O yüzden oyuncu şöyle böyle muhabbetini kenara bırakalım. Ceza sahası dışından 3 tane sallar yarım dönemde hepsi ben iyi herif demiştim diye ortada dolanır.

Geri
Üst Alt