- 17 Eylül 2018
- 20.730
- 23.584
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzlemeden sallıyor işte. Sosyal medyadan gördüklerini taşıyor. Rennes dönemine hiç bakmış mı mesela? Bizim oyuna en yakın oynadığı takımdı Rennes. Çabukluk yok dersin anlarımda hız yok ne demek? Oyuncu şu an yaptığı işlerin hiç birinde elit seviyede değil dersin onu da anlaşılabilir ama onun sebebi de oynadığı takımlar aslında.Nasıl hız yok hocam, videolarda yürüyerek geçiyor zaten. Dribling nasıl yok?
Ekli dosyayı görüntüle 328232
yıldızları bi tarafına sokmuş paralı paparazi
forumda hesabi yok diye biliyorumşu kopek hala forumda yasaklanmıyor
Tamamda Lesley bu tanıma uymuyor ki. Rennes den alsaydık neyse ama büyük takım transferini yapmış, oradan kiralık gittiği iki takım da 2.lige düşmüş. Üstelik ucuzda değil nasıl para kazanacağız.bizim millet uçmuş. Camavinga filan bekliyor. Biz artık seviyeyi korumak ve para kazanmak zorundayız. Ve bunu 30+ yaş oyuncular ile yapamayız.
Üstelik bana daha çok +4 kota ve takımın taktiksel olarak güçlendirmesi için alınıyor. Bizim uzun oyuncumuz yok orta sahada, ne zaman skoru korumak için oynayınca acayip baskı yiyip golü de görüyorduk.
Diyelim 70 dk 1-0 öndeyiz için oyuna girmek için ideal bir isim
2 futbolcudan anlamayan adam kötülediyse iyi çıkma ihtimali bir hayli yüksek demek ki. Hatta efsanemiz bile olabilir
Futboldan anlamadıklarına veya salak olduklarına dair fikri neye dayanarak edindiniz?Neden boyle salaklari takip ediyosun dayı
Futboldan anlamadıklarına veya salak olduklarına dair fikri neye dayanarak edindiniz?
Silmeyeceğim, kalacak. Sen de görmezden gelmek istiyorsan öyle yap.Ben bu postu gormezden geliyorum.
Sende sil bence. Kimse gormeden duzenle
Silmeyeceğim, kalacak. Sen de görmezden gelmek istiyorsan öyle yap.
İzlemeden sallıyor işte. Sosyal medyadan gördüklerini taşıyor. Rennes dönemine hiç bakmış mı mesela? Bizim oyuna en yakın oynadığı takımdı Rennes. Çabukluk yok dersin anlarımda hız yok ne demek? Oyuncu şu an yaptığı işlerin hiç birinde elit seviyede değil dersin onu da anlaşılabilir ama onun sebebi de oynadığı takımlar aslında.
Eksikleriyle , artılarıyla gittiği takımlara ve orada oynadığı role göre bence oyuncuyu en net analizi Koray Gök yapmış.