Tier 1 Galatasaray, Ugochukwu Transferini Bitiriyor

Istermisiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    99
  • Anket kapatılmış .
Nasıl hız yok hocam, videolarda yürüyerek geçiyor zaten. Dribling nasıl yok?
Ekli dosyayı görüntüle 328232
İzlemeden sallıyor işte. Sosyal medyadan gördüklerini taşıyor. Rennes dönemine hiç bakmış mı mesela? Bizim oyuna en yakın oynadığı takımdı Rennes. Çabukluk yok dersin anlarımda hız yok ne demek? Oyuncu şu an yaptığı işlerin hiç birinde elit seviyede değil dersin onu da anlaşılabilir ama onun sebebi de oynadığı takımlar aslında.
Eksikleriyle , artılarıyla gittiği takımlara ve orada oynadığı role göre bence oyuncuyu en net analizi Koray Gök yapmış.

Son düzenleme:
1.90 adam azcık koşsa zaten normal profile göre hızlı kalır yav. Pergel gibi bacağı var adamın

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rams Park'da rakibin hızlı hücumunu kestiğinde taraftarın coşku ve tepkisini şimdiden görebiliyorum

Agresif bir topçu değil biraz daha agresif ve hırslı olsa Patrick vieramız olacak ama bana tutmayacak gibi geliyor opsiyonu büyük ihtimalle devreye girmez. Profili iyi ama hücum koşullarını da artırması lazım. Gelişmesi lazım biraz daha ama bizim takım çok topçu özellikle orta saha geliştiremiyor

Serdar Kelleci Orhan Uluca Mustafa Demirtaş vb. bütün yorumcuları dinledim bir tanesi bile beğenmemiş her sene böyle rezil bir topçu almayı nasıl başarıyor Bu yönetim resmen skandal

bizim millet uçmuş. Camavinga filan bekliyor. Biz artık seviyeyi korumak ve para kazanmak zorundayız. Ve bunu 30+ yaş oyuncular ile yapamayız.

Üstelik bana daha çok +4 kota ve takımın taktiksel olarak güçlendirmesi için alınıyor. Bizim uzun oyuncumuz yok orta sahada, ne zaman skoru korumak için oynayınca acayip baskı yiyip golü de görüyorduk.

Diyelim 70 dk 1-0 öndeyiz için oyuna girmek için ideal bir isim

1783856956559.webp

bizim millet uçmuş. Camavinga filan bekliyor. Biz artık seviyeyi korumak ve para kazanmak zorundayız. Ve bunu 30+ yaş oyuncular ile yapamayız.

Üstelik bana daha çok +4 kota ve takımın taktiksel olarak güçlendirmesi için alınıyor. Bizim uzun oyuncumuz yok orta sahada, ne zaman skoru korumak için oynayınca acayip baskı yiyip golü de görüyorduk.

Diyelim 70 dk 1-0 öndeyiz için oyuna girmek için ideal bir isim
Tamamda Lesley bu tanıma uymuyor ki. Rennes den alsaydık neyse ama büyük takım transferini yapmış, oradan kiralık gittiği iki takım da 2.lige düşmüş. Üstelik ucuzda değil nasıl para kazanacağız.

İşleyen orta sahamız olsa rotasyon için iyi derdim ama bizim için en kritik bölgeye daha net hamleler lazım.

Gelsin yav ne dert ettiniz lesley icin, eger tutmazsa sart olan mac sayisini doldurmazsin geri gider, ben ümizliyim.bu arkadasdan cok utandiracak cok

2 futbolcudan anlamayan adam kötülediyse iyi çıkma ihtimali bir hayli yüksek demek ki. Hatta efsanemiz bile olabilir
Neden boyle salaklari takip ediyosun dayı
Futboldan anlamadıklarına veya salak olduklarına dair fikri neye dayanarak edindiniz?

Ben Uğur'u severim ayrıca. Transfer dönemlerinde zaman zaman açtığı yangın modunun hayrını görmüşlüğümüz vardır camia olarak. Serdar Kelleci'yi ise çok tanımam.

Ayrıca Lesley transferi ile alakalı iyi konuşan bir tane adam görmedim daha.

yeni nesil yaya toure hayırlı olsun çok iş yapçek

İzlemeden sallıyor işte. Sosyal medyadan gördüklerini taşıyor. Rennes dönemine hiç bakmış mı mesela? Bizim oyuna en yakın oynadığı takımdı Rennes. Çabukluk yok dersin anlarımda hız yok ne demek? Oyuncu şu an yaptığı işlerin hiç birinde elit seviyede değil dersin onu da anlaşılabilir ama onun sebebi de oynadığı takımlar aslında.
Eksikleriyle , artılarıyla gittiği takımlara ve orada oynadığı role göre bence oyuncuyu en net analizi Koray Gök yapmış.

Bu adamın videoları baya iyi oluyor ya. Genel olarak beğendiğim bir yorumcu.

Geri
Üst Alt