Tier 1 Galatasaray, Ugochukwu Transferini Bitiriyor

Istermisiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    99
  • Anket kapatılmış .
Deal collapsed❌ gelir mi
images
deriz bu mühim ekspektasyona

paldır küldür küme düşmüş burnley'nin taraftarından herkese selamlar

Ugochukwu her zaman beni delirtiyor.
Ugochukwu sezonun başlangıcında olduğundan kayda değer ölçüde berbat görünüyor, sen özgüven meselesini herşeyi-açıklayan faktör gibi sunuyorsun, ama benim söylemeye çalıştığım şey yeni transferlerin zaman geçtikçe daha berbat hale geldikleri.
Ugochukwu'nun Türkiye'ye kiralanacağı erken Kasım ayından beri alnında yazıyordu, Güle güle!
Ona (başka bir oyuncu) iyi şanslar. Broja ve Ugochukwu gibi, sefil oldukları halde Championshipte oynamak için fazla iyi olduklarını zanneden tiplere karşın iyi performans gösterdi ve transfer olmayı haketti.
(Kontrat) Özellike onlara (bize) Lesley'nin bu paraya değmeyeceğini anlamaları için yeterli süreyi veriyor.

re-post

yine yanlış profil bize torreira mertens gibi avrupanın hatrı sayılır takımlarında kendini kanıtlamış ama yerlerine aaa+ oyuncular transfer edildiği için gözden düşen kaliteli topçular lazım.

Osimheni gözlemci oyuncu yapalım. Sayesinde defans bilen adamlar geliyor.

yine yanlış profil bize torreira mertens gibi avrupanın hatrı sayılır takımlarında kendini kanıtlamış ama yerlerine aaa+ oyuncular transfer edildiği için gözden düşen kaliteli topçular lazım.

vasficim bunu burada yazdığımız zaman, bu takımın ilk 11'ine böyle oyuncular gerekli dediğimizde milyon tane laf yiyoruz veya söylüyorsunuz aynı zamanda bu takımın gençleşmesi lazım, genç oyuncular alınmalı vs diye sanki ben genç oyuncu alınmasın diyorum hdssdfs

senin söylediğin şekilde oyuncular geliyorsa yaşları minimum 27'den başlıyor

bu arada ugochukwu kötü transfer değil bu ayrı konu. yanlış profil olduğunu da düşünmüyorum bu arada, bizim orta sahamızda eksiğimiz olan bir profildi aksine

Adamla alakalı globalde bir tane olumlu yorum yok umarım biz de kendini bulur. Tam kumar transferi kiralık olması iyi en azından

Melih Şabanoğlu abim 3 tam maçını izlemiş herifin

Büyük Galatasaray lıdır . Koşulsuz inanırım .

Çok uzatmaya gerek yok . Adamın fikri ne mi ?

--- ÇÖP ---

çöp demiyor melih abi, rennes maçlarını izlemedim, burnley'de de kendisini çok kötü kullanmışlar diyor. velhasıl oyuncu hakkında en detaylı analizi Koray Gök yaptı, onu tavsiye ederim.

vasficim bunu burada yazdığımız zaman, bu takımın ilk 11'ine böyle oyuncular gerekli dediğimizde milyon tane laf yiyoruz veya söylüyorsunuz aynı zamanda bu takımın gençleşmesi lazım, genç oyuncular alınmalı vs diye sanki ben genç oyuncu alınmasın diyorum hdssdfs

senin söylediğin şekilde oyuncular geliyorsa yaşları minimum 27'den başlıyor

bu arada ugochukwu kötü transfer değil bu ayrı konu. yanlış profil olduğunu da düşünmüyorum bu arada, bizim orta sahamızda eksiğimiz olan bir profildi aksine
bu oyuncu reyting olarak 8 de çıkabilir 3-4 de çıkabilir sara’dan görüyoruz. okan hocanın eline en kötü 6 reytingden düşmeyecek topçu vereceksin ki verim alabilsin yoksa biz de isteriz genç oyuncu.

Kim onlar örnek verebilir misin liste var mı?

Orta saha oynayan Singo tadında olacak gibi yorumlardan anladığım.

Singo’nun en iyi oynadığı 2 maçtan birinin orta sahada oynadığı çok kısa pasajdan biri olması da garip tabi.

10+4 kuralı olduğunu biliyorsun?

U23 için hangileri mesela? İsim bekliyorum yaşı daha 23 olmamış lazım ama.

Geri
Üst Alt