- 17 Aralık 2008
- 33.899
- 27.064
- 3.013
Deal collapsedgelir mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deal collapsedgelir mi
Bunu alın burdan.Etebo v2
Bende senin gibi düşünüyorum zurnazenlik yapmağa gelir burayaderiz bu mühim ekspektasyona![]()
Ugochukwu her zaman beni delirtiyor.
Ugochukwu sezonun başlangıcında olduğundan kayda değer ölçüde berbat görünüyor, sen özgüven meselesini herşeyi-açıklayan faktör gibi sunuyorsun, ama benim söylemeye çalıştığım şey yeni transferlerin zaman geçtikçe daha berbat hale geldikleri.
Ugochukwu'nun Türkiye'ye kiralanacağı erken Kasım ayından beri alnında yazıyordu, Güle güle!
Ona (başka bir oyuncu) iyi şanslar. Broja ve Ugochukwu gibi, sefil oldukları halde Championshipte oynamak için fazla iyi olduklarını zanneden tiplere karşın iyi performans gösterdi ve transfer olmayı haketti.
(Kontrat) Özellike onlara (bize) Lesley'nin bu paraya değmeyeceğini anlamaları için yeterli süreyi veriyor.
Boku yedikpaldır küldür küme düşmüş burnley'nin taraftarından herkese selamlar
re-post
Bravoyine yanlış profil bize torreira mertens gibi avrupanın hatrı sayılır takımlarında kendini kanıtlamış ama yerlerine aaa+ oyuncular transfer edildiği için gözden düşen kaliteli topçular lazım.
yine yanlış profil bize torreira mertens gibi avrupanın hatrı sayılır takımlarında kendini kanıtlamış ama yerlerine aaa+ oyuncular transfer edildiği için gözden düşen kaliteli topçular lazım.
Melih Şabanoğlu abim 3 tam maçını izlemiş herifin
Büyük Galatasaray lıdır . Koşulsuz inanırım .
Çok uzatmaya gerek yok . Adamın fikri ne mi ?
--- ÇÖP ---
bu oyuncu reyting olarak 8 de çıkabilir 3-4 de çıkabilir sara’dan görüyoruz. okan hocanın eline en kötü 6 reytingden düşmeyecek topçu vereceksin ki verim alabilsin yoksa biz de isteriz genç oyuncu.vasficim bunu burada yazdığımız zaman, bu takımın ilk 11'ine böyle oyuncular gerekli dediğimizde milyon tane laf yiyoruz veya söylüyorsunuz aynı zamanda bu takımın gençleşmesi lazım, genç oyuncular alınmalı vs diye sanki ben genç oyuncu alınmasın diyorum hdssdfs
senin söylediğin şekilde oyuncular geliyorsa yaşları minimum 27'den başlıyor
bu arada ugochukwu kötü transfer değil bu ayrı konu. yanlış profil olduğunu da düşünmüyorum bu arada, bizim orta sahamızda eksiğimiz olan bir profildi aksine
Kim onlar örnek verebilir misin liste var mı?yine yanlış profil bize torreira mertens gibi avrupanın hatrı sayılır takımlarında kendini kanıtlamış ama yerlerine aaa+ oyuncular transfer edildiği için gözden düşen kaliteli topçular lazım.
10+4 kuralı olduğunu biliyorsun?yine yanlış profil bize torreira mertens gibi avrupanın hatrı sayılır takımlarında kendini kanıtlamış ama yerlerine aaa+ oyuncular transfer edildiği için gözden düşen kaliteli topçular lazım.
U23 için hangileri mesela?
Arif abi gaz almak da lazım amaDümdüz topçu tank gibi ağır bir adam. Yanlış profil. Taraftarın gazını almak için yapılmış bir transfer.
10+4 kuralı olduğunu biliyorsun?
U23 için hangileri mesela? İsim bekliyorum yaşı daha 23 olmamış lazım ama.