Alp Çelik
Tecrübeli Üye
- 3 Temmuz 2011
- 7.010
- 2.119
- 1.438
Öyle, liseci zihniyete karşıyız

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle, liseci zihniyete karşıyız

liseye el uzatamazsınızÖyle, liseci zihniyete karşıyız![]()
Bence yaptılar bile karşı devrimi çoktan, bunlar sağda solda kalan detaylar.Açık açık karşı devrim yapılıyor ülkede. Bu gericiliğin önümüzdeki seçimde önü alınmaz taca çıkarılamaz ise bu memleketin geleceği zifiri karanlıktır.
solu katmayalımBence yaptılar bile karşı devrimi çoktan, bunlar sağda solda kalan detaylar.
Sen fazla karamsarsın ahbap , ülkenin en az yarısı bunların karşısında hala. Topyekün başarabilmiş değiller hala , yapabilmiş olsalardı belediyeler alınamazdı. Kurmaya çalıştıkları yapının temeli yok , uydurma. Atatürk devrimleri ve cumhuriyet değerlerine bağlı büyük bir kalabalık yaşıyor hala ülkede. En geç iki yıla kurdukları köhne , çürük yapı çökecek. Asıl zor olan verdikleri zararın toparlanması.Bence yaptılar bile karşı devrimi çoktan, bunlar sağda solda kalan detaylar.
Simdilik yemez. Secimden sonra yerÇılgın şey. Adamlar TSK'yi dağıttı Galatasaray Üniversitesi çerez onlar için. Gerçi TSK dağılırken yanlarında sulu gözlü hafızlar vardı o ayrı ama yer ve yedirirler.
Bir öğretim görevlisi nin dil öğrenme imkanı ne kadar zor olabilir?aynen herkes aynı imkan da zaten
Bir öğretim görevlisi nin dil öğrenme imkanı ne kadar zor olabilir?
Benim işim ne gerektiriyorsa yaparım.
Mesela Almanya'da bir Suriyeli bir cerrah, iş başvurusu yapıyor.
İlk sordukları, Almanca biliyor musun.
Bilmiyorsan dil kursuna yazıl 6 ay sonra bir daha gel diyorlar.
Bence olması gereken de bu.
Gscimbom mobil
Simdilik yemez. Secimden sonra yer