Galatasaray Ürünleri Markafoni'de !!

Cevap: Galatasaray Ürünleri Markafoni'de !!

Kapıda mı yapılıyor ödeme ?

Banada öyle 1 hafta 10 gün diye mesaj attılar. Bugün beklemiyordum şok oldum desem yeri. İstanbulda olduğum için yada ürün ellerinde hazırda olduğu içindir belki. Sen biraz uzaktasın galiba.

Gebzedeyim abi esprisine diyorum zaten ya en geç pazartesiye kadar gelir bizim siparişlerde günü ileri almalarına rağmen :D

ben altlı üstlü kamp ürünü aldım burdan alışveriş yapınca kulüp gelir elde ediyormu

Ediyor, çünkü GSMobila mesaj attı markafoni'de indirim var diye. Ben de 2 tane t-shirt aldım kırmızı forma da alcaktım bedeni kalmamış.

arkadaşlar siparişler geldimi. Bana mail geldi dün kargoda diye ama ortalıkta yok

Bugün elinde olur. Bizim 3 sipariş geldi. 4.sü için mail atmıştım aradılar; kulübümüzün Van'a yaptığı yardımdan ötürü GS Store'dan ürünlerinizi temin edemedik, en geç 2 gün içerisinde kargoya vereceğiz dediler. Çok gecikti ama neyse. :D

Markafoni-Trendyol gibi sitelerin zaten stratejisi geç teslimat arkadaşlar. Yani bir sorun yok. Ürünü aldıktan 10-15 gün sonra ulaştırırlar size. Çalışma şekilleri öyle.

Markafonide kargo takip var ordan bakabilirsiniz kargonuz nerde oldugunu

Yeni kampanya var zannettim. Yağmurluk almıştım babam el koymak üzere. Eğer kampanya olursa bir tane daha almam lazım

Geri
Üst Alt