GSC Haber Galatasaray, Usulsüz Şekilde Yabancı Hakem Atanması Nedeniyle Tahkim Kurulu'na İtirazda Bulundu

bunu iptal ettirip yerli bi hakem atanır bizi kıyım kıyım kıyar sonra pisman oluruz. yavsak hakemler hakaret suclarından milyoner olmus diyorlar. ismi lazım değil bi hakemin 3000 küsür tane hakaret davası var diyorlar. 100binden düşün parayı. bile isteye dersine çalışmayıp sahada sıvama durumları var bence bu hakemlerin. biri kosamaz, biri dil bilmez, biri kör. böyle böyle yoluna bakıyorlar onlarda.
bu atanan yabanci hakemde buyuk is var bence ben hic guvenmiyorum acun ve ali koc aylardir yabanci hakem diye bosuna yirtinmaz

Saçma sapan iş yapıyoruz. Daha fazla büyütülmemeliydi bu olay. Direkt yabancı hakemi engellemeye çalışıyoruz. Halbuki Kadıköy için şimdiden baskı altına almalıydık. Derbilerde yabancı net bize yarar

Artık futbol izlemesek de olur. Gözümüzün önünde dönen işlere bak durduramıyoruz bile. Ne anlamı kaldı artık?

Bundan sonra yerli hakeme laf edemeyiz. Maalesef.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunu iptal ettirip yerli bi hakem atanır bizi kıyım kıyım kıyar sonra pisman oluruz. yavsak hakemler hakaret suclarından milyoner olmus diyorlar. ismi lazım değil bi hakemin 3000 küsür tane hakaret davası var diyorlar. 100binden düşün parayı. bile isteye dersine çalışmayıp sahada sıvama durumları var bence bu hakemlerin. biri kosamaz, biri dil bilmez, biri kör. böyle böyle yoluna bakıyorlar onlarda.
İptal ettirip yerli hakem atanırsa kazandığımızda da biz zararlı çıkarız. Heriflerin propagandası daha da kuvvetlenir

Nasil mi? Cikip top oynayip gol atacaksin. Oyle anlatiyorsunuz ki hakem sanki Fenerin kalesine gecip toplari tutacak ve gol olan toplari da direk iptal edecek. Iyice korkmussunuz ha.
Gözden kaçırdığımız nokta maçın tatil edilmesi durumu. Hepimiz biliyoruz ki TR'deki hakemlerle, yabancı hakemleri bu konudaki eşiği arasında dağlar kadar fark var.

Diğer önemli sorun ise rakibin istediği tüm şartların sağlanması, yoksa ben de Okan Hoca gibi pasaport ne fark eder iyi hakem yönetsin yeter olarak bakıyorum.

Son dikkat edilmesi gereken ise Fb'nin TS ve BJK maçlarına kesinlikle yabancı hakem atanmalı, bunun sağlanması için ne gerekiyorsa şimdiden başlanmalı. Zorbay Küçük'ün yönettiği ve TS'nin 2-3 kazandığı derbiyi hatırlarsınız umarım. FB'ye iki saçma penaltı, TS'nin tertemiz golü iptal. Bir hakem maça daha ne kadar etki etsin.

yönetime bu konuda kızmıyorum karşımızda öyle şeref yoksunu bir guruh var ki ? fenarasyon başkanı tasmalı açık açık Galatasaray düşmanlığını söylüyor ,tasmasını tutanlar medyayı istedikleri gibi manipüle ediyor .Dursun başkana davete katılmamasını en çok biz taraftar istemedik mi ? bazıları yazmış katılmadı diye başkanı suçluyor.Yönetim arzuladığımız bir yönetim değil ama karşımızdakilere tam olmasada gerekli tepkiyi veriyor.Yapması gereken röketatar atması ama oda mümkün değil.

yönetime bu konuda kızmıyorum karşımızda öyle şeref yoksunu bir guruh var ki ? fenarasyon başkanı tasmalı açık açık Galatasaray düşmanlığını söylüyor ,tasmasını tutanlar medyayı istedikleri gibi manipüle ediyor .Dursun başkana davete katılmamasını en çok biz taraftar istemedik mi ? bazıları yazmış katılmadı diye başkanı suçluyor.Yönetim arzuladığımız bir yönetim değil ama karşımızdakilere tam olmasada gerekli tepkiyi veriyor.Yapması gereken röketatar atması ama oda mümkün değil.
Katılmadığım tek nokta burada iletişimi düzgün yönetmiyorlar. Belki bunu genel kurallara göre yapıyorlar ama mevcut durum normal bir durum değil. Burada iletişimi daha net yapmalılardı mesela Vincic ismine itiraz edildiği Tff'ye bildirildiğinde bunu resmi olarak Acun- Maribor- Vincic ve geçmiş skandalları gerekçe gösterilerek açıklamalılardı geç olsa da şimdide açıklamalılar bu iletişimi doğru yapmadılar yapmayı da akıl edemediler benim eleştirdiğim kısım bu benim.

bu atanan yabanci hakemde buyuk is var bence ben hic guvenmiyorum acun ve ali koc aylardir yabanci hakem diye bosuna yirtinmaz
aylar öncesinde basadılar ya yabancı hakeme bu kadar ön yargıyla yaklasılmasın sürece göre bakılır diye, koç un bizzat açıklaması var. bide erden in bi cisim yaklasıyor acıklaması çok tuhaf. oda ay olmustur.

aylar öncesinde basadılar ya yabancı hakeme bu kadar ön yargıyla yaklasılmasın sürece göre bakılır diye, koç un bizzat açıklaması var. bide erden in bi cisim yaklasıyor acıklaması çok tuhaf. oda ay olmustur.
bu hakemi cok onceden ayarlamislar zaten cok belli

Bizim yönetim olmasa daha etkili olur camia. Bu kadar pısırık adamları birarada tarih görmedi sanırım

Bir sürü hakem varken neden tek itiraz ettiğimiz hakem atanıyor, ben art niyet ararım siz ne derseniz deyiz. Ortak karar alındı demedi mi İbo , o zaman bizim itiraz ettiğimiz hakem verilmemeli.

Yahu adamların amacı adalet, adil oyun, sahada kazanmak vs. değil.. Hala anlamadınız mı yönetim!!

Adamlar, taraftarın sinir uçlarını kaşıya kaşıya maçı tatil ettirip 3 0 hükmen almanın planını yapıyorlar. Bunlar öyle namussuz, öyle şerefsiz bir güruh..

Taraftar taşkınlık yapmazsa, galeyana gelmezse tüm planları suya düşecek, foyaları ortaya çıkacak..

Sessizlik ve itidal.. Bir süreci de doğru yönetin yahu..

bence yerinde hareket. konu yabancı hakem değil. "bu işi bilmiyorsunuz" damgasını resmi olarak yapıştırmak. birgün işe yarar

Yahu arkadaş ben bu kadar bir yönetim ne gördüm ne duydum. O şerefsiz oligark boşuna Erden Timur'un üzerine oynamadı. Onu alt edemiyordu çünkü. Geri kalanların basiretsiz olduğunu iyi çözmüş.

Yabancı hakem isteyen bizken ve asıl bizim işimize geliyorken bir anda "Galatasaray yabancı hakem istemiyor" algısı oluşmuş.

Haftalar öncesinden belirlendiği ortaya çıkan şaibeli Vincic ismine karşıyız diyeceksin ya bu kadar basit anasını satayım. Mançinyak diyeceksin vs vs....

Koskoca Galatasaray, kimlerin eline kaldı.

Derbide ne zaman gergin olsak %90ını kaybettik. Biz bu takımı daha kötü halde sarhoşken yendik. Relaks olup onların tahriklere kapılmazsak hem eksik bırakırız hemde tarihi yazarız fark olarak. Burda Okanın maçın psikolojisine oyuncuları nasıl hazırlayacağı belirleyici olacak

Derbide ne zaman gergin olsak %90ını kaybettik. Biz bu takımı daha kötü halde sarhoşken yendik. Relaks olup onların tahriklere kapılmazsak hem eksik bırakırız hemde tarihi yazarız fark olarak. Burda Okanın maçın psikolojisine oyuncuları nasıl hazırlayacağı belirleyici olacak
alkol mu alalım reis ne diyorsun

Bir sürü hakem varken neden tek itiraz ettiğimiz hakem atanıyor, ben art niyet ararım siz ne derseniz deyiz. Ortak karar alındı demedi mi İbo , o zaman bizim itiraz ettiğimiz hakem verilmemeli.
Resmen Acun iti atadı hakemi ya.

Hakem hasta maribor taraftarı. Asla mariborun maçlarına vermiyorlar bunu.

Mariborun sahibi Acun iti.

Çok net değil mi ya?

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer yönetim bu organize terörist bürokrasiyi aşamıyorsa, yayıncı kuruluş dahil herkese baskı yapmalı. Yetmiyorsa yurtdışından bağımsız ünlü hakemleri veya yorumcuları gözlemcileri maça davet etmeli. Yaşanacak her türlü rezilliğe alabildiği kadar önlem almalı.

Çıkıp hakemi de yeneceksin diyen Galatasaray taraftarına da yazıklar olsun. Ayarlanmış, rakibin tarafından atanmış bir hakemi nasıl yenmeyi düşünürsün. Yuh olsun size.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt