Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.920
- 39.761
- 3.993
Hasan ben gayet açık yazıyorum bizim yönetim yada hoca gibi kivirmiyorum ,sen yabancı hakeme karşı değilim dersen bu tff kimi getirecek yani gs istediği birinj getirir mi hiç ? Komik olmayalım Allah aşkınaSenin anlamadığın nokta şu. Yabancı hakeme karşı net bir karşı olma durumu yok zaten. Yabancı hakemden Vincic'e karşı olma durumu var. Bunu da hakem açıklanmadan bu isim çıkınca iletilmiş zaten bir çok haber kaynağı söyledi hatta Okan hocada yabancı hakem olacağı açıklanınca "umarım önceden ayarlanmış bir hakem değildir" açıklamasını yaptı. Burada yönetimin hatası ise direk Vincic özelinde karşı olunma nedeniyle birlikte resmi siteden açıklama yapmaması, sadece Tff'ye bildirmesi. Tff'ye bildirirken bunu resmi siteden açıklamayı düşünememesi bunu düşünemeyecek duruma artık gelmiş olmaları. Olaya yabancı hakem olarak bakmak yanlış olaya Vincic'in şahsı olarak bakmak gerekiyor karşı olunan o çünkü.
Senin hocan ve yonetimin bu iş dinlendiği ilk gün tavrını koyup istemiyoruz yabancı hakem diye tepki koysaydi enazindan samimiyet ve netlik okurdu
Ama iş işten geçtikten sonra hoca diyorki inş önceden belirrlenmemistir, yönetim desen onlar daha rezil divanda konuşulmadı bile
O yüzden diyorum ne hoca ne yönetim samimi değiller bu hakem konusunda çok şükür low iq değiliz,fener taraftarı zannetmisinler bizi