GSC Haber Galatasaray, Usulsüz Şekilde Yabancı Hakem Atanması Nedeniyle Tahkim Kurulu'na İtirazda Bulundu

Senin anlamadığın nokta şu. Yabancı hakeme karşı net bir karşı olma durumu yok zaten. Yabancı hakemden Vincic'e karşı olma durumu var. Bunu da hakem açıklanmadan bu isim çıkınca iletilmiş zaten bir çok haber kaynağı söyledi hatta Okan hocada yabancı hakem olacağı açıklanınca "umarım önceden ayarlanmış bir hakem değildir" açıklamasını yaptı. Burada yönetimin hatası ise direk Vincic özelinde karşı olunma nedeniyle birlikte resmi siteden açıklama yapmaması, sadece Tff'ye bildirmesi. Tff'ye bildirirken bunu resmi siteden açıklamayı düşünememesi bunu düşünemeyecek duruma artık gelmiş olmaları. Olaya yabancı hakem olarak bakmak yanlış olaya Vincic'in şahsı olarak bakmak gerekiyor karşı olunan o çünkü.
Hasan ben gayet açık yazıyorum bizim yönetim yada hoca gibi kivirmiyorum ,sen yabancı hakeme karşı değilim dersen bu tff kimi getirecek yani gs istediği birinj getirir mi hiç ? Komik olmayalım Allah aşkına
Senin hocan ve yonetimin bu iş dinlendiği ilk gün tavrını koyup istemiyoruz yabancı hakem diye tepki koysaydi enazindan samimiyet ve netlik okurdu
Ama iş işten geçtikten sonra hoca diyorki inş önceden belirrlenmemistir, yönetim desen onlar daha rezil divanda konuşulmadı bile
O yüzden diyorum ne hoca ne yönetim samimi değiller bu hakem konusunda çok şükür low iq değiliz,fener taraftarı zannetmisinler bizi

beyler biraz evvel beynimde bir şimşek çaktı..

biz bu yabancı hakem ile fenerden 3 puan alırsak, sonraki maçlarda da yabancı olsun fikrini kabul etmiş oluruz.

yani bir nevi bizi tamamen kandırmış olurlar aman dikkat edelim

Yahu adam tehdit ediyor başkanımızı hakaret ediyor siz diyorsunuz baştan gidip konuşsaydı. Bana hakaret eden, beni tehdit eden adamla ne konuşmaya gideceğim?

Ayrıca gitselerdi ne değişecekti sanki? Çoktan belirlenmiş herif.

Ulan direk Fifa‘ya gideceksin ne Ceferin‘i

Adam kendi Sloven zaten

Bence yabancı bile olsa hakem baskı altına girebilir yorum yapmıyorum varsada yoksada başvuru tepki göstermem

Hasan ben gayet açık yazıyorum bizim yönetim yada hoca gibi kivirmiyorum ,sen yabancı hakeme karşı değilim dersen bu tff kimi getirecek yani gs istediği birinj getirir mi hiç ? Komik olmayalım Allah aşkına
Senin hocan ve yonetimin bu iş dinlendiği ilk gün tavrını koyup istemiyoruz yabancı hakem diye tepki koysaydi enazindan samimiyet ve netlik okurdu
Ama iş işten geçtikten sonra hoca diyorki inş önceden belirrlenmemistir, yönetim desen onlar daha rezil divanda konuşulmadı bile
O yüzden diyorum ne hoca ne yönetim samimi değiller bu hakem konusunda çok şükür low iq değiliz,fener taraftarı zannetmisinler bizi
Hala olayı yabancı hakem olarak alıyorsun. Yönetim ve hoca, yabancı hakeme karşı değil ki zaten. Burada sorun Vincic ona karşılar bunu da bildirmişler(Yürekli ve Seten'in haberi) ilk adı çıktığında adaylar arasında olduğu(Tahir Kum'un haberi ilk ismi çıkaran). Dünyada 1 tane yabancı hakem yok herhalde. Sorun yabancı hakemin atanması değil sorun Vincic'in atanması. Dün Romanyalı hakem atandı diyorlardı o açıklansaydı ve ona tepki olsaydı o zaman bu dediklerin doğru olurdu.

Son düzenleme:
Boş işlerle uğraşıyoruz kendimizi korkuyormuş gibi gösteriyoruz

eleman zaten salı günü gerekli yazışmalar yapıldı demedi mi yabancı hakem için ben mi yanlış hatırlıyorum? Atanacak hakem belliymiş çok önceden göstermelik toplantıya davet edilmişiz sadece. Yönetim basına kendini ifade etme konusunda çok yetersiz kalıyor, yabancı hakem olarak bize tff öneri listesi sundu mu biz bir hakem listesi sunduk mu bundan sonra tüm derbilere veya ligin tamamında yabancı hakem isteğinde bulunduk mu detaylıca açıklanması gerekiyordu

Bu arada bir bilgi vereyim uefa başkanı çok yetkisi olan biri değil uefanin esas yaptırım gücü olan yeri uefa disiplin kurulu misal bu Cafer denilen herif oraya karisamiyor yetkisi yok

GS şu an vur kafasına al ağzından lokmayı kıvamında. Federasyona şimdi çıkarma yapıp hesap sormayacaksan ne zaman soracaksın. Ulan hepsi akpnin adamı. Bu oyunlar bir yerlerde kurgulanıyor ve bence bizimkiler de bunun bir parçası. Yalandan tiwit atmakla hak falan savunulmaz. Türkiyede hak hukuk kanun kural mı var kardeşim. Eşkiyayla eşkiya olacaksın.

Fbliler yabancı hakem gelince nasıl tırstınız diyolar

Yabancı hakeme varız,ayarlı yabancı hakeme yokuz demek çok mu zordu da böyle yanlış anlaşılmaya mahal verdik korkuyo titriyo göründük

Doğranalım ya da doğranmayalım eğer allah muhafaza yenilirsek bunlar bakın gördünüz mü siz bu zamana kadar hep kollandınız yerli hakemlerle yürüdünüz diyecek hatta geçmiş şampiyonluklarımızında elimizden alınmasıyla ilgili fb medyası algı yürütecek bjk dünden hazır desteklemeye

Bi hata yapıyosunuz nereye varacağını bilmiyosunuz kazanmaktan başka çare kalmadı

Şimdi de Gs yabancı istemiyor algısı oluştu.

Bu yönetimden gerçekten tiksiniyorum artık.

Ulan biz de yabancı istiyoruz da bu yabancı acunun kankası uyuşturucu baskınında gözaltına alınan 45 yaşındaki mariborlu hakem olmamalı.

Getirin Marcihnak'ı falan diye açıklama yapmak çok mu zor.

Nefret ettirdiniz yönetiminizden be bitirdiniz Galatasaray'ı, Adanaspor başkanı daha ciddiye alınıyor ülkede.

Yönetimdekilerin hepsini topla 80 iq çıkmaz ama esas sıkıntı aralarında fenerle yani koçun yanlıları var onları bulmak daha önemli

Neydi lan o ayet

Tanrı tezgah kuranlarin en hayirlisidir.

Yönetim gayet de doğrusunu yapıyor. Taraftar çıldırmış. Olabilecek herşeye en başından itiraz ediyordu ve gerekeni yapıyor şuan. Ne yapmasını bekliyordunuz ey taraftar oğlu taraftarlar?

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt