TR Liginde iki senedir vasat takımlara kaybedip ve Avrupa şamar oğlanı olabilmek için 10 tane transfer yerine iki tane doğru düzgün transfer yapmak bir taraflarını sıkıp çalışmak zor tabi bir filmde ki gibi karı isterim gibi transfer isterim demek varken. Ayrıca vasat tr için elinde linnes ve Şener var iken yana yakıla yedlini istemekve sonrada adamın yüzüne bakmamak benim suçum haklısın. O yüzden de özür dilerim.
Avrupada başarı bu ekonomi ile bizim ülkede imkansız.Euro olmuş 10 tl onu hangi hoca gelse başaramaz bu şartlarda.Şenerle linnesi toplasan, bir yedlin etmez sen düşün sağ bekin vahametini.Bu arada bencede şampiyon olmalıydık ama bütün suçu hocaya atmak yanlış diyorum onu söyliyim baştan.
Yönetim uyudu bütün yaz ancak devre arası Mustafa,Gedson,Halil gibi adamlar geldi onlar ısınana kadar lig bitti averajla kaçtı şampiyonluk.Yine yönetim uyuyor şuan psv maçına 1-2 adam gelir en fazla, neden elendik diye sorsak,hoca yüzünden dersiniz mesela.Bu haksızlık olur.
Ben diyorum ki herkese hakettiği eleştiriyi yapalım.Hocanın hatalarıda çok ama daha fazlası yönetimsel hatalar bana göre bu ayarı iyi tutturmak lazım.Körü körüne sarılmamak lazım fikirlere,Burak başkanı destekledim ben mesela ama bu şekilde giderse en ağır eleştirileri yaparım,haksız çıkabilir insan ancak bunu kabul etmek bir erdemdir.İyi forumlar.