GSC Haber Galatasaray: "VAR" gücüyle yarışta tutulanlara..."

e tmm dedik bunu - adamların yaptığının aynısını yaptık (biz dediğimizde haklıyız tabide)

e ne sonuç olacak ? bir daha fenere yardım edilmeyecek mi

bizim staddaki maçta bile doğrarlar bizi derbide bu gidişle.

Bu ne yapay zeka mı yazdı aloooo

bence bunada gerek yokta işte TR de sessiz kalınca

"bakın susuyorlar , demek onlarda böyle kazanıyor" algısı oluşması çok kolay bu ülke ortamında.

daha fazlasına gerek yok. sosyal medyaya hizmet oluyor sonra fazlası.

Şu hakemlerin isimlerini vererek tehdit etmeden, düdük astırmaya çalışmadan bu işler aynen devam eder. Hala anlamıyorlar

İş işten geçince aciklama yapmak neye fayda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yav detaylı açıklama yapın, sert konuşun. Bu nedir
Bunun karşılığı bu olmamalı. Acun ve türevlerinin şikayetçi olduğu her maç açıklama yaptıkları pozisyonlara karşı görsel olarak basın açıklaması yapıp bunları rezil edeceksin. Koyacaksın her video hem yazılı açıklamalarını karşılığında da videoyu durdurup açıklama yapacaksın. Yönetimde böyle biri var mı yok tabi ki. 1907 ye 7. Yıldızı taksınlar diye 5 yaş çocuk açıklaması yapan adamlar kaldı yönetimde.

Haciosman geldiginde gelen gideni aratir demistik.

sikebahce_2048031.jpg

images
fenerbahce_1237972_m.jpg
images

nkfvas_251825.jpg

Yarın federasyonun önüne gidilmeli.

Valla acıklama yapsak ne degisiyor

ben bıktım artık bu heriflerin kollanmasından

bunun yerine - bu arsız utanmaz ahlaksızlar yeirne direkt hedef TFF olmalı

feneri iplememek bile gerekir - esas o kudurtur çünkü.

Bunun karşılığı bu olmamalı. Acun ve türevlerinin şikayetçi olduğu her maç açıklama yaptıkları pozisyonlara karşı görsel olarak basın açıklaması yapıp bunları rezil edeceksin. Koyacaksın her video hem yazılı açıklamalarını karşılığında da videoyu durdurup açıklama yapacaksın. Yönetimde böyle biri var mı yok tabi ki. 1907 ye 7. Yıldızı taksınlar diye 5 yaş çocuk açıklaması yapan adamlar kaldı yönetimde.
Direk hakemleri, mhk'yı, tff'yi hedef almalı, tehdit etmeli bizim yönetim.

Geri
Üst Alt