GSC Haber Galatasaray: "VAR" gücüyle yarışta tutulanlara..."

Daha net somut açıklama yapmalıyız hele böyle iyice ayyuka çıktığı zaman... Biz mâni yazar gibi yazmışız yine...

Mourinho bile haksızken net somut bir paylaşım ile daha çok dikkat çekiyor biz havadan sudan bir yazı yazıyoruz bir işe yaramaz...

Boş iş, transfer yapılmalı bunları geçsin sayın yönetimimiz.

Hiç yoktan iyidir ama düşük dozda bir açıklama olmuş. Konyaspor tarafı kuvvetli tepkiler de verdi zaten başkanından oyuncusuna, teknik direktöründen seyircisine kadar herkes neyin ne olduğunu dile getirdi.

Hep diyordum. Bu şerefsiz asıl hedefte olması gereken adamdır. Hacıosman piyondur.
Bunu indirmeliyiz

Algı operasyonun karşılığını alıyorlar takır takır, bizim kulüp de 2 cümle kuramayan Ümit Karan gibi takılıyor..

8 puan önde iken açıklama yapmak gereksiz

Gs li medyacı yok ki ispatlasan da konuşulmadığı için etkisi olmaz

Adamlar tv ytub her yeri sarmış a deseler her yer son dk geçiyo üstüne saatlerce programlar dönüyo bi boka yaramaz az gsli de mal mal dinliyo karşı bile çıkamıyo

Gscnin medyaya adım atma zamanı geldi
Kendin yarat medyacıya ihtiyacın yok ki adam gibi şu işlerle uğraşıp videolu eşşeğe anlatır gibi neler yaşanıyor anlatılsa yeter.

Fbli melih boş kaleye mi atmamış nolmuş

Lan kalbiyle aklı çelişti üzerinde yürüsenize adamlar 3 senedir bize gol atan taylanı konuşuyo sanki şike yapmış gibi

Ulan gs admini her kimsen bak çok gözüme batıyosun seni radara alacam en sonunda bu kaçıncı rezalet

Kendin yarat medyacıya ihtiyacın yok ki adam gibi şu işlerle uğraşıp videolu eşşeğe anlatır gibi neler yaşanıyor anlatılsa yeter.
@Doruk Ata TANRIVERDİ edit medit işlerinden bu düldül anlıyo komik olmayan şoplara editlere saatler harcıyo 20 senedir forumda gs adına bi fayda sağladığını görmedim

Söylesenize yönetim olarak bi yaralı parmağa işesin,en son banlı olan atatürk düşmanlarının banlarının kaldırılması için çalışma yürüyüyodu gs için kılını kıpırdatmıyor

Fbli melih boş kaleye mi atmamış nolmuş

Lan kalbiyle aklı çelişti üzerinde yürüsenize adamlar 3 senedir bize gol atan taylanı konuşuyo sanki şike yapmış gibi

Ulan gs admini her kimsen bak çok gözüme batıyosun seni radara alacam en sonunda bu kaçıncı rezalet
tam boş kale degil eleman fenerli ama orada aleksic gibi klas birine gelse yazardı anca

esas buyuk sıgırlık konya kalecisinin alda at diye hediye ettigi pozisyon

ahlaksız herifler bir de açıklama yayınlamışlar...
g.tünüzü de yırtsanız şampiyon olacağız rahat olun..

cok sinirlendim bu seref yoksunlarina artik kor goze parmak resmen bu

fenerin twitter admini cok net ergen ,aslında çok fena aglatılır bu çocuk okadar cok koz veriyorda bizde gol atabilecek yok

Geri
Üst Alt