GSC Haber Galatasaray ve Puma, Sponsorluk Anlaşmasını Revize Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl inandırayım seni? Direk Store'dan sorumlu kişinin söylediği bu. Haberlerde hep bu şekilde çıktı aksi haber çıkmadı ki. @Alper Altun da benim hatırladığım gibi hatırlıyor. Sözleşmeye erişme şansımız yok ki onu koyayım buraya net bilelim.
Lafım sana değil işte hakancım.

Yöneticinin düşünmeden konuşmasına kızıyorum ben.
Gazeteci dese saçmalık derim yönetici dediğin adam formalar 1500-3000 arsında değerde satılırken gidip en tepe fiyata göre konuşamaz. Konuşmamalı yani.

Tek ürün olsa tamam diyebiliriz.

bu takıma puma çok bile zam yapmaları enayilik olmuş.

Para guzel ama 3 5 sene sonra o para devede kulak kalacak yani 10 sene cok uzun ,fesih hakkıda olmali kulupte

10 senelik anlasma guzel duruyor.Yalniz garanti para derken tek seferde mi verilecek sayin adminim onu anlamadim yoksa yillik mi?
Her formada satış karının %75i de bize kalıyor, bu fix gelir dışında. En azından önceki anlaşma öyleydi.

Her yıl 10 milyon euro alırız onun dışında.

10+satış karlarının %75i total gelir olur.

Anlaşma süresi uzun olmuş ama orada belki bazı bonuslar da vardır. Onun dışında üründen alınan pay önemli o pay yüksek kalmalı. Hala önceki anlaşma gibiyse o pay iyi para.

Pazarliklar sonucunda 2 katina cikmis para.

10 yil Puma goreceksiniz, Adidas ve Nike'cilara duyurulur :asd:
10 yıl cok uzun süre ama önemli olan kulübün kazanması giymesekte destek icin aliriz elbet ama enazindan 3lit kulüpler gibi forma tasarımlarında biraz söz hakkımız olsun en dandik tasarımları bize yapıyorlar

%75 cok büyük bir oran, bu sekilde bence net iyi bir anlasma
Evet bu anlaşmanın iyi noktası bu zaten, bence 5 kalsa da sakınca yoktu bu korunuyorsa.

Nike %25 veriyordu mesela bir önceki anlaşmada. Onda da garanti bedel 8-9 milyon euroydu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt