GSC Haber Galatasaray ve Puma, Sponsorluk Anlaşmasını Revize Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kar payı korundu mu önemli soru bu.

%75 pay doğru ise çok ciddi herhalde gelir oluyordu.

Onu %25 falan yapıp Nike’ten 8.5+ %25 alıyorduk, Puma’dan 10+ %25 alalım dememişlerdir umarım.

Sürenin uzaması ve beklenen dolar enflasyonu ile bence burada çok fazla revize olmadığına inanmak istiyorum ama tersi olursa 5+ her yılda 10 Milyon Euro ciklet parası olur (5-6 bandına iner)
Öyle gerizekalığa imza atan ihraç edilip zarar faiziyle alınmalı.
Geçen sene kendi ağızlarıyla 1 milyon formaya 40-50 milyon kazanacağız diyen adamlar 1 milyon formaya 25 milyona düşüp +10 milyonla birlikte bile verdiği en düşük rakama ulaşamıyorlar.

Bu ihanet olur

Şu Pumayi oldum olası sevmem ya bide üstüne 60 senelik kontrat yapmışız

ürün satışından elde edilen kar da artırılacak
Şu bölümü tam inanamadım aynı kalmıştır zira zaten benim bildiğim ürün satışında ciddi pay alıyorduk daha ne kadar yükseltilebilir ki?

Galatasaray, 2024–25 sezonundan itibaren yürürlükte olan forma tedarik sponsorluğu anlaşmasını Puma ile yeniden müzakere ederek revize etti.

Mevcut 5 yıllık sözleşme, 5+5 yıl (toplam 10 yıl) opsiyonlu yapıya kavuştu.

Yıllık 5 milyon Euro seviyesindeki garanti bedel, bonuslarla birlikte iki katına çıkarılarak yıllık 10 milyon Euro seviyesine taşındı.

Forma başına satıştan kulübün aldığı yüzde 40 pay değişmedi.

Galatasaray'ın anlaşmadan çıkış maddesi de belli bir süre sonra devreye girecek.

(HT Spor)

@Keramettin TANRIVERDİ

Galatasaray, 2024–25 sezonundan itibaren yürürlükte olan forma tedarik sponsorluğu anlaşmasını Puma ile yeniden müzakere ederek revize etti.

Mevcut 5 yıllık sözleşme, 5+5 yıl (toplam 10 yıl) opsiyonlu yapıya kavuştu.

Yıllık 5 milyon Euro seviyesindeki garanti bedel, bonuslarla birlikte iki katına çıkarılarak yıllık 10 milyon Euro seviyesine taşındı.

Forma başına satıştan kulübün aldığı yüzde 40 pay değişmedi.

Galatasaray'ın anlaşmadan çıkış maddesi de belli bir süre sonra devreye girecek.

(HT Spor)

@Keramettin TANRIVERDİ
Forma satıştan %40 payın değişmemesi önemli. Bu zaten forma başına karın %75'ine falan denk geliyor herhalde @Keramettin TANRIVERDİ 'nin dediği gibi.

Kumasi gecen seneki formadan biraz daha iyi sanki. City formalari nasil kupkuru kaliyor diyordum bizimki de oyle gorunuyor simdi.

Gene kotu bir anlasma niye 5 yil yaparsin ki? Bu sene avrupada ciddi basari elde edersek, sponsorlar kapimizda yatardi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt